Wpis z mikrobloga

@lkoikm: bałbym się to zjeść, pracownicy muszą ręcznie ten boczek owijać wokół sera, ciul wie jak te produkty są przechowywane, ile leżą na magazynie/produkcji, jak są transportowane (na pewno jedna firma nie robi jednocześnie sera i boczku).
  • Odpowiedz
ciul wie jak te produkty są przechowywane, ile leżą na magazynie/produkcji.


@donttalktome: strach cokolwiek jeść!

@lkoikm: na opakowaniu jest "z boczkiem" i nie ma obietnicy, że każdy zawinięty w boczek. Ale to dziwne, że przy produkcie z sera pleśniowego oszczędzają na najtańszym boczku.
  • Odpowiedz
@lkoikm: no ale firma zaoszczędziła te 10 groszy na opakowaniu, jest 900 Lidlów, w każdym pewno zejdzie koło 20 opakowań, to już jest 1800 zaoszczędzone na ratę leasingową prezesa
  • Odpowiedz