Aktywne Wpisy
Maurelius +144
Problemy z dzietnością, zapaść demograficzną? Mój plan na naprawę tego kryzysu:
- podniesienie cen mieszkań,
- jeszcze surowszy zakaz aborcji,
- jeszcze wyższe koszty życia
Im
- podniesienie cen mieszkań,
- jeszcze surowszy zakaz aborcji,
- jeszcze wyższe koszty życia
Im
wioszko +65
Witajcie Mirki i Mirabelki :)
Chciałabym Wam opisać moją historię ze sklepem Pan Materac i ostrzec was przed kupowaniem produktów w tym miejscu.
Więc, zrażona wcześniejszymi doświadczeniami kupowania mebli w sieciówkach postanowiłam kupić w końcu łóżko z porządnym materacem.
Zachęcona przez sprzedawcę w sklepie Pan Materac wybrałam łóżko New Elegance tapicerowane. Zostałam zapewniona, że to łóżko polskiego producenta jest bardzo dobrej jakości.
Za łóżko wraz z materacem zapłacilam łącznie ponad 9 tysięcy złotych.
Na łóżko czekałam 2 miesiące.
Chciałabym Wam opisać moją historię ze sklepem Pan Materac i ostrzec was przed kupowaniem produktów w tym miejscu.
Więc, zrażona wcześniejszymi doświadczeniami kupowania mebli w sieciówkach postanowiłam kupić w końcu łóżko z porządnym materacem.
Zachęcona przez sprzedawcę w sklepie Pan Materac wybrałam łóżko New Elegance tapicerowane. Zostałam zapewniona, że to łóżko polskiego producenta jest bardzo dobrej jakości.
Za łóżko wraz z materacem zapłacilam łącznie ponad 9 tysięcy złotych.
Na łóżko czekałam 2 miesiące.
@niewiadomocowscenariuszujest: To tak apropo feministycznych #!$%@?ów.
Ja do szkoły - na piechotę. Siostrę trzabyło wozić.
Ja do zapieprzy przy domu, siostra nie.
Mnie stare badziewne auto, siostrze ładniejsze + mieszkanie.
W zasadzie dostawałem kieszonkowe wyłącznie dlatego że stara inaczej by miała wyrzuty sumienia że jej daje a mi nie.
Ona zawsze była bardzo miła dla osób z pieniędzmi i odwrotnie. Taka typowa blachara, pamiętam jak z koleżanką rozmawiały, to ciągle fascynowała się ile ten to ma pieniędzy.... i na co go stać. Serio, to nieprawdopodobne co wtedy słyszałem. Jakbym to miał nagrane to by materiał na
"A kobiety wyjeżdżają do miast bo się lepiej uczą" xD
"Szybciej się wyprowadzają od rodziców bo są dojrzalsze"
Komentarz usunięty przez autora