Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +454
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +214
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#iwonawieczorek
Znam też z pracy laski mężatki z dziecmi 25-30 którym się bardzo podobały te filmy wszystkie części
Paranoja…
@xydeN-: Podobają bo tam zero tekstów do rozumienia więc nawet ameba zatrybi
Kiedyś wychowanie było inne, skrajnie pruderyjne, nie mówiąc o braku edukacji seksualnej (to z resztą do dzisiaj). Jeśli z taką kobietą nikt o seksie nie rozmawiał w dzieciństwie, poza księdzem albo katechetką, a nie było internetu, to tak to wygląda. Łatwo powiedzieć że mogły to zmienić jako dorosłe, ale jednak pewne zaszczepione przez wychowanie i religię wzorce tkwią
Komentarz usunięty przez autora
Z moich blizszych znajonych nie znam nikogo komu by się film podobal, ale z dalszych to znam mase i to zazwyczaj u lasek, które są niespełnione i sfrustrowane, zazwyczaj wczesnie wybraly jakiegos patusa za męża i teraz chciałby przeżyć przygodę.
@xydeN-: Ja jestem przekonana że wśród moich znanomych na pewno są faceci którym się podoba hardcore p---o, ale mnie to nie smuci bo wiedzą że to fikcja, dokładnie tak samo jest z soft p---o filmami typowo "dla bab"
Jednak wiele osob nie jest skomplikowanych, dlatego moj margines sprowadza się do wymiany zdan i zazwyczaj juz po pierwszej dyskusji wiem z kim mam do czynienia.