Aktywne Wpisy
MrBeast +515
Borealny +75
To jest #!$%@? #!$%@?, że od następnego roku już nie pograsz w gry na steamie jeśli nie masz Windows 10 lub 11. Przecież to nie są aż takie stare systemy. Pójdą zapewne w ta samą stronę co EA z ich zasranym EA App, czyli telemetria i szpiegowanie na każdym kroku.
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
#iwonawieczorek
Ja lewicę rozumiem tradycyjnie Marksowsko - lewicowiec to dla mnie osoba, która popiera socjalistyczny sposób produkcji. A prawicowiec to osoba, która popiera kapitalistyczny sposób produkcji. Światopogląd to nadbudowa która powstaje na ekonomicznej bazie.
Mam znajoma dalsza, ogolnie lewaczka, niezalezna itd. wiadomo. Dzis wigilia, wiec mi wyskoczylo ze sie zareczyla po ledwo roku z typowym seba ( przypadkowo ma szczeke czada i nabity xD).
Komentarz usunięty przez autora
Zresztą , sam Marks miał w swoich
Klasizm sam w sobie jest szkodliwy. Prowadzi do wykluczen. Tak jak pisalem wyzej, po wczesniejszym Twoim komentarzu, sama go stosujesz mowiac, że ktoś nie jest lewicowcem. Jako osoba, która popiera Marksa w
Stwierdzenie, że ktoś nie jest lewicowcem jest stwierdzeniem faktu, tak jak gdyby ktoś mówił, że jest katolikiem a modlił się do Zeusa, to chyba nie będzie nietolerancyjne i wykluczające zwrócić mu uwagę na niekonsekwencję i powiedzenie mu, że nie jest w ścisłym tego słowa znaczeniu katolikiem?
Nie stawiam się wyżej od innych, kiedy ktoś identyfikujący się jako lewicowiec powie coś "nielewicowego" to z nim/nią dyskutuje po prostu, czasem sama też
No to sie teraz skompromitowałeś xd
Holodomor nie był wywolany celowo.
I też nie dotknął tylko Ukrainy (ta teoria spiskowa zakłada że to było celowo żeby wymordować tylko Ukraińców).
w Rosji i Kazachstanie też był duży problem, w Kazachstanie nawet proporcjonalnie większy.
W 1932/33 były bardzo niekorzystne warunki przyrodnicze (choroby roślin, zbyt duże i małe opady), a ekipa Stalina tak chciała akurat ukraincow zagłodzić że jak się zorientowała że jest głód
Kapitalizm przebija to dzisiaj wszystko w mikrolicytacji xD Zresztą sam komunizm jako twór nigdy realnie nie
@niemaniema: Każdy się obraca w jakiejś bańce i zna ludzi ze swojej bańki. Takiego filmu nikt nie ogląda dla inteligentnej fabuły, ale dla emocji i żeby sobie
Ze stawianiem się wyżej, to piszę onswoich wrazeniach z rozmowy, rzadko się mylę w ocenie czlowieka na żywo i poznałem kilka osob, które mialy takie same argumenty, wiec tez trochę bazuje na doswiadczeniu. Jednak rozmawiamy przez internet, wiec dużo rzeczy jak ton mowy czy reakcje odpadaja, wiec mogę sie mylic,
@Dariel: No ja też miałem przypadek że rozmawiając z prawicowcem, rozmowa zeszła na szczepienia i po tym jak powiedział że wziąłem typ nagle rozmowa się zakończyła, więc widzisz lewica i prawica to jedno i to samo. Odklejeńcy są wszędzie.