Wpis z mikrobloga

Joanna S. była wcześniej przesłuchiwana w sprawie zaginięcia Iwony Wieczorek, jednak utrzymywała, że nic nie wie. "Fakt" ustalił, że Paweł P. oraz Joanna S. nie są małżeństwem, jednak wspólnie wychowują dwuletniego syna. Znajomi kobiety twierdzą, że zanim związała się ona z Pawłem P., była w związku z gangsterem Arturem W. W 2009 roku mężczyzna ten uczestniczył w śmiertelnym pobiciu Daniela Z. (pseud. Zachar), po czym trafił do więzienia. Wtedy też Joanna S. związała się z Pawłem P. - informuje "Fakt". W sylwestra 2018 roku Artur W. został znaleziony martwy w swoim domu.

Zacne jest to towarzystwo milordzie.
#iwonawieczorek
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kocham-pati-3: @Szakalio: Łobuz kocha najbardziej. Iwona W lubiła takie towarzystwo. W książce Szostaka jest opinia jej sąsiada o niej. Lubiła przewidywać na ławeczkach między blokami z lokalnymi patusami i raczyć się alkoholem. Zresztą widzimy w jakim towarzystwie się obracała. Niestety ale ty była zwykła patusiara z pod bloku.
  • Odpowiedz
@WstretnyOwsik: mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni, wtedy dowiemy się może więcej jaka była ta "zwykła nastolatka". Mi dalej spokoju nie daje wątek rodzinny. Szantaż, długi czy też prozaiczna awantura z tragicznym finałem.
  • Odpowiedz
@badreligion66: patusiara może nie, ale wizerunek takiej Dżesiki z osiedla, której imponują karki w 15 letnich audicach jest imo jej bliski. Poza tym w tamtych czasach nie bylo żadnym problemem zdać matury i dostać się na stosunki międzynarodowe xD
  • Odpowiedz
  • 8
@WstretnyOwsik

@kocham-pati-3: @Szakalio: Łobuz kocha najbardziej. Iwona W lubiła takie towarzystwo. W książce Szostaka jest opinia jej sąsiada o niej. Lubiła przewidywać na ławeczkach między blokami z lokalnymi patusami i raczyć się alkoholem. Zresztą widzimy w jakim towarzystwie się obracała. Niestety ale ty była zwykła patusiara z pod bloku.

Patusiara czy nie, nie zmienia to faktu że została zamordowana i osobę za to odpowiedzialną należy znaleźć i
  • Odpowiedz