Wpis z mikrobloga

Czy lochy w waszych #korpo zawsze flirtują albo próbują flirtować z wami w pracy? To jakaś forma afirmowania się? Podbudowywania sobie ego? (nie chodzi tu w głównej mierze o wiek).

Zupełnie nie pojmuję i obrzydza mnie fakt, że do takiego zachowania posuwają się Andżeliki i Kaśki które po prostu mają swoich chłopów albo, co gorsza, narzeczonych. We łbie mi się takie skurtyzaństwo nie mieści. CIekawe jakby szmaty się poczuły gdyby robili to na ich oczach ci kochasie którym są tak bardzo „oddane”i „wierne”?

#pracbaza #korposwiat #przegryw #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
  • 9
@thruster: _Gdzie się uczy i pracuje tam się ch*jem nie wojuje_

Smutne ale prawdziwe, nigdy nie wiesz na jak bardzo niedojrzałą emocjonalnie osobę trafisz. A to wychodzi zazwyczaj post factum ale niesmak pozostał i pozostanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kindybal_xD: W moim #korpo to raczej próby podbicia sobie ego - lochy młode, atrakcyjne i przekonane o swojej aparycji flirtują aż się dymi - ale gdy przychodzi do poważniejszych rozmów, to robią się z nich cnotki-niewydymki. I tego nie pojmuję, takiego skuryzanienia w postaci dawania zielonego światła innym chłopom podczas gdy mają swoich gachów do których wracają po pracy, spędzają czas razem, mieszkają ze sobą, rozmawiają o pracy jakby nigdy nic,
@RdestWolny: nie wiem, ale wydaje mi się, że te wolne Polki czu szukały męża se to mnie zaczepiały i to mimo mojego #!$%@?.
Ale była też jedna se czu ma męża mimo młodego wieku i zapraszała mnie na piwo WTF. To jusz patologia.