Wpis z mikrobloga

@Bukaa_: do tego, do czego używam teraz - liczenie kroków, kontrola snu, jakieś spacery z gps, jazda rowerem w lecie, a koniecznie chce mieć płatności zbliżeniowe w zegarku
  • Odpowiedz
@Konkol: obiecałem sobie, że następnym moim zegarkiem będzie garmin, ale ten samsung wygląda na papierze dużo lepiej od Garmina i jest o 200 zł tańszy i sam nie wiem co wybrać. I tak do jednego i drugiego będę musiał dokupić bransoletę, bo mam uczulenie na paski silikonowe
  • Odpowiedz
@FoxX21: tak jak mówię. Garmin jest bardziej sportowy, ma ANT+, dobrą apkę, dłużej wytrzyma na baterii. Natomiast nie odbierzesz nim rozmów np. więc zależy co chcesz od zegarka
  • Odpowiedz
@Konkol: dzięki za pomoc, zdecydowałem się na samsunga jednak, myślę, że jak będę mieć zamiar kupować Garmina, to jednak lepiej kupić coś z wyższej, a nie niższej półki :)
  • Odpowiedz
@FoxX21: tak jak wyżej, jak chcesz wyższe modele Garmina to to są zegarki multisportowe jak Fenix i dedykowane są do sportu. Sama mam i sobie chwalę, ale mnie jest właśnie potrzebny zegarek sportowy, a nie Smartwatch. Seria Vivoactive trochę tam ma tych rzeczy smart, ale też ciągnie ku sportu. Dobrze wybrałeś :)
  • Odpowiedz
@Konkol: no przyszedł, trochę się pobawiłem, przespałem z zegarkiem i 45% baterii xDDDD no i do tego, część funkcji nie działa, bo muszę mieć telefon samsunga(już przerobiłem z xda aby działało u mnie) i w sumie nie wiem co o tym myśleć i czego sam oczekiwałem, a miałem wcześniej amazfita
  • Odpowiedz
  • 1
@fiberian_hufky76: codziennie go ładuję, ale jak mam włączone wszystkie funkcje, stały pomiar pulsu itp to od ładowania do ładowania zostaje mi około 52% baterii, ale ładowanie to ma gówniane ten samsung bo ładuje się prądem tylko 0,4 ampera, więc ładowanie od zera zegarka trwa aż 2 godziny
  • Odpowiedz