Mireczki, jak wykupuje abo na ps+ to jak rozumiem co miesiąc mam nową grę, ale ją "ściągam na stałe" czy mogę w nią grać tylko w czasie gdy jest na ps+ ?
@icek_: możesz grać w te gry z ps+ tak długo jak masz ps+. zasada ta niedotyczy gier kupowanych w promocji dla ps+ (z rabatem) - te masz nawet po zakończeniu abonamentu. Gry "darmowe"- kolekcja gier od zaraz masz tak długo jak opłacasz abonament.
Co ważne, nie musisz każdej gry "pobrać" na dysk twardy- wystarczy, że dodasz ją do pobranych- przejdziesz cały proces zakupu aż startuje pobieranie, anulujesz download- grę masz
@Singularity00: Tak się zastanawiam bo na PS3 mam dwa konta. Jedno master które ma +, i drugie sub bez. Ściągam sobie z konta master "darmowe" gry a na drugim gram bez problemu. Na PS4 wiem, że na konsoli wystarczy mieć konto z + aby wszystkie konta na niej miały dostęp do tych usług, ale na PS3 raczej tak to nie działa. Chyba, że się mylę ?
@Nizki: na ps3 to działa jeszcze lepiej- ps+ może być na każdym koncie konsoli a grać możesz na wszystkich innych kontach w te gry z ps+. i to na 2 konsolach tak możesz
Mireczki, jak wykupuje abo na ps+ to jak rozumiem co miesiąc mam nową grę, ale ją "ściągam na stałe" czy mogę w nią grać tylko w czasie gdy jest na ps+ ?
Co ważne, nie musisz każdej gry "pobrać" na dysk twardy- wystarczy, że dodasz ją do pobranych- przejdziesz cały proces zakupu aż startuje pobieranie, anulujesz download- grę masz