Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@inrzynier: raczej w najbliższym czasie cena nie spadnie () a patrząc po zainteresowaniu to nawet wzrośnie. Z moich obserwacji wynika że 399zl za Kioxie to cena graniczna
  • Odpowiedz
@Pol753: 305 zeta, ludzie opanujcie się, ja za 256gb zapłaciłem 70 zeta, przecież nie musicie mieć całej kolekcji na dysku. dorzucić kartę microsd i bajka.

@inrzynier: Dokładnie xD Dałem 80 zeta za 256 GB SSD + mam kartę 512GB. Starcza spokojnie.
  • Odpowiedz
305 zeta, ludzie opanujcie się, ja za 256gb zapłaciłem 70 zeta,

@inrzynier: pomijasz czas wymiany dysku i ryzyko ewentualnego uszkodzenia konsolki przy okazji. A gry zajmujace 100+gb to nie jest nic niesamowitego a na takim dysku na farcie naraz zmieszcza sie 2 takie gry.
  • Odpowiedz
10 minut, jak jesteś ostrożny i dokładny.

@inrzynier: do tego dolicz czas kupna dysku i brakujacych narzedzi jak srubokret czy te plastiki do podwarzania oraz czas wgrania systemu na nowo. Plus zdazenia losowe, u mnie np. jedna sruba nie chciala cos póścić oraz przy pierwszym wgrywaniu systemu cos sie zawiesilo i musialem zacząć drugi raz.

to przenośny PC a nie konsola, a ryzyko uszkodzenia jest żadne, tam nie można niczego
  • Odpowiedz
@Pol753: na morele były z demontażu po 80-100zł, nawet wyslali mi 512gb zamiast 256gb i po sprawdzeniu wyszło na to że dysk przepracował całe 40 minut, do reinstalacji systemu koniecznie załatw sobie pendrive na usb 3.0 bo inaczej spedzisz przy niej 3 godziny
  • Odpowiedz
Do tego ten fragment o kupnie plastików do podważania

@skarpetyodyna: No mozna tez uzyc karty platniczej lub paznokci, ja jednak wole otwierac sprzed za 2k specjalnie przeznaczonymi do tego narzędziami.

no ta, bo dysk SSD 256GB ma 256GB xD

@skarpetyodyna: chodzi mi o to, ze przy dysku 256gb na starcie masz juz 18gb mniej, do tego dochodzi system, shader cache, jakies programy i inne rzeczy, i nagle sie
  • Odpowiedz