Wpis z mikrobloga

Dostajecie prezenty od pracodawcy w #uk? Ja dostałem butelkę wina i pudełko czekoladek "Roses". W poprzednich pracach było bardziej hojnie, ale nie wybrzydzam, bo to ładny gest, a ja pracodawcom nigdy nic nie kupuję ¯\_(ツ)_/¯
#uk #pracbaza
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mielonkazdzika: U mnie też fundowali wspólne "Christmas do" w jakimś dobrym pubie, ale z czasem chętnych było coraz mniej, bo firma się rozrosła i po prostu nie znamy się już tak dobrze jak kiedyś. Dlatego szefostwo zrezygnowało z organizowania imprez, może i lepiej.
  • Odpowiedz
@Senior_Mordino Nic, ale ogólnie o mnie dbają, więc nie narzekam (poza tym że przydupas manager biura mnie nie lubi i nie dostaje drobnicy na biurko jak wszyscy dostają, np czekoladowych jajek na Wielkanoc).

A co do integracji - u mnie też firma się rozrosła więc nas po prostu podzielili i integracje są po 3-4 teamy zamiast całej firmy naraz.
  • Odpowiedz
A co do integracji - u mnie też firma się rozrosła więc nas po prostu podzielili i integracje są po 3-4 teamy zamiast całej firmy naraz.

@kwiatosz: I to jest słuszna koncepcja. W naszym teamie znamy się jak łyse konie, a ludzi z pozostałych teamów widzimy raz na ruski rok.
  • Odpowiedz