Aktywne Wpisy
tojapaweu +339
Czy Karolek może plusa? Zjadł sobie o 8 rano gumkę do włosów i wysłał rodziców na ostry dyżur. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przebieg akcji
1. Wsadzanie palucha do pyska, aby wymusić odruch wymiotny. - nieudane
2. Dwa różne zastrzyki na wymioty. - nieudane
3. Woda utleniona do pyska. - nieudane
4. Kręceniem nim przez 5 minut w kółko, aby się w końcu porzygał. - nieudane
5. Zerzyganie się
Przebieg akcji
1. Wsadzanie palucha do pyska, aby wymusić odruch wymiotny. - nieudane
2. Dwa różne zastrzyki na wymioty. - nieudane
3. Woda utleniona do pyska. - nieudane
4. Kręceniem nim przez 5 minut w kółko, aby się w końcu porzygał. - nieudane
5. Zerzyganie się
PeterGosling +94
Naturalny następca Lost i Dark. Rozdzielenie to totalny majstersztyk jak na razie.
Nie wiem, czy przebije mój ukochany Dark — gdzie po obejrzeniu ogarnął mnie smutek, że już nigdy nie obejrzę nic lepszego i wszystko już zawsze będzie banalne. Ale jest światełko w tunelu. Jest mega potencjał po 1 sezonie, a ma być ich podobno 5.
Do tego — tak jak Dark właśnie — serial jest absolutnie prześlicznie nakręcony.
Ktoś dobrze napisał
Nie wiem, czy przebije mój ukochany Dark — gdzie po obejrzeniu ogarnął mnie smutek, że już nigdy nie obejrzę nic lepszego i wszystko już zawsze będzie banalne. Ale jest światełko w tunelu. Jest mega potencjał po 1 sezonie, a ma być ich podobno 5.
Do tego — tak jak Dark właśnie — serial jest absolutnie prześlicznie nakręcony.
Ktoś dobrze napisał
Czy moglibyście zadać pytanie w ramach dostepu do informacji publicznych do Orlenu?
A mianowicie chodzi tylko i wyłącznie na jaką kwotę zawarli umowy z pewnym serwisem społecznościowym którego nazwa zaczyna się na "wy", a kończy na "kop"?
Wspieram was 1%, ale tutaj chętnie wsparłbym Was ekstra w wysokości kosztów sądowych jeśli będzie trzeba. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#watchdog #polska
"Na podstawie ustawy o dostępie do informacji publicznej proszę o stwierdzenie, czy w przeciągu ostatnich dwóch lat została zawarta jakakolwiek umowa/umowy ze spółką Wykop Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu (60-363 Poznań, ul. Grodziska 8), wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Poznaniu XXI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 000028065.
Jeżeli taka umowa
~OjciecSynaMichaua
Komentarz usunięty przez autora
Hej, mamy już w toku podobną sprawę z Orlenem.
3 lutego zapytaliśmy o spis umów, zawartych przez spółkę PKN Orlen od początku listopada 2020 r. do końca stycznia 2021 r. oraz od początku listopada 2021 r. do końca stycznia 2022 r., dotyczących reklamy i promocji - w tym publikacji artykułów sponsorowanych i reklamy outdoorowej. Prosiliśmy o wskazanie nazwy kontrahenta, kwoty umowy i przedmiotu w odniesieniu do każdej podpisanej
ale po co Ci to wiedzieć!! to niedobra jest! mądrzejsze o tym nie mówić.
A tak serio, już bym wolał jakby latały reklamy "samotne mamuśki 1km od ciebie, zarejestruj sie i bzikaj" niż te delikatnie mówiąc niepoprawnie przedstawione informacje koncernu paliwowego.
No ale my możemy piszczeć a jajek sobie oczy podciera zygmuntem I starym
@Watchdog_Polska: Może po wyborach dostaniecie to co chcecie.
@gloom: Nie jest to ścieżka, którą byśmy szli. Raczej marzy nam się, by nawet osoba, która w życiu hot doga nie kupiła na Orlenie ( ͡° ͜ʖ ͡°), miała takie same, łatwe i szybkie prawo do informacji publicznej.
@xGreatx: Też nie wiadomo i nie tak powinno to działać.
Treść została ukryta...