Aktywne Wpisy
dziobnij2 +234
Otrzymałem rentę do końca życia. Dzisiaj przyszedł list z ZUSu. Do końca życia będę dostawał 1445 zł miesięcznie (z czasem podwyższą, waloryzacja). Oprócz tego, bez żadnego kombinowania, będę miał ubezpieczenie zdrowotne do końca życia. Rentę pierwszy raz dostałem w wieku 18 lat, jak jeszcze chodziłem do liceum. Teraz mam 33 lata. Także rentę na stałe dali mi po 15 latach składania wniosków o przyznanie renty. W wieku 33 lat nie przepracowałem nawet
Moreso_pl +396
Zapraszamy na #rozdajo z Moreso
Do wygrania jest paczka o wartości 105 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1kg
2. pistacje 1kg
3. orzeszki ziemne solone 1kg
4. rodzynki w czekoladzie 500g
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo łapcie kod rabatowy WYKOP15 na cały asortyment w
Do wygrania jest paczka o wartości 105 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1kg
2. pistacje 1kg
3. orzeszki ziemne solone 1kg
4. rodzynki w czekoladzie 500g
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo łapcie kod rabatowy WYKOP15 na cały asortyment w
#przegryw #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
@Haruspik: świadomość, że planeta jest przeludniona i grozi nam katastrofa klimatyczna raczej też tego nie polepszy, bo nie zabijemy 7 miliardów ludzi i nie przestaniemy nagle używać plastiku i ropy naftowej
Ta wiedza nie ma dać ci nadziei i wiaty tylko prawdę. A prawda jest brutalna. Lepiej wyzbyć się nadziei
A ty pewnie mieszkasz dalej z rodzicami i nawet nie masz prawka, a dajesz jakieś porady xD
Jak chcesz zacząć dawać jakieś rady to najppierw się przedstaw - ile masz lat, życiowe osiągniecia, majątek, dochód, czym się zajmujesz? Na pewno jesteś osobą sukcesu prawda?
@Haruspik: To nie jest ideologia, a zbiór faktów, to raz, a dwa dzięki tej wiedzy człowiek z godnością nie będzie pajacować w nadziei że oszuka swój los - człowiek świadomy lub nie i tak jest skazany na samotność, bo dzisiejsze kobiety nie chcą zadawać się z facetami poniżej 6/10, niezależnie co sobą prezentuje. Takie osoby im
@clrs: Więc dlaczego na wykopie często się z tym łączy?
To brzmi sensownie, szkoda, że tutaj poszło to w inną stronę.
Bo przecież jest lepsza, nieprawdaż złotko?
Przecież nawet Ty przyznajesz się do tego, że piszesz z laskami na Tinderze, chodzisz na randki i opisujesz to na wykopie. Z jakiegoś powodu to robisz, więc jednak masz jakąś nadzieję (chyba, że to kolejny projekt Sraudiusz albo inne rewelacyjne pomysły świętego tagu).
Oszukiwanie samego siebie, nic więcej.
"nie zesrajcie się" - super jakość dyskusji XD
pytasz się co może dać ta wiedza, to ci napisałem.
Powiem ci na to tak - to czy posiadam czy nie, czy mi się jakaś podoba czy nie, nie ma już absolutnego żadnego znaczenia. Jak chcesz wiedzieć - jak znaczna młoda męska część nie mam dziewczyny.
I szczerze