Wpis z mikrobloga

Na ile procent oceniacie prawdopodobieństwo, że się kiedyś zabijecie? U mnie jest to 100%. Jeśli nie wydarzy się jakieś zdarzenie losowe, które mnie zabije, to na pewno umrę poprzez s---------o. 2 lata to maksimum ile jeszcze wytrzymam.
#przegryw #depresja
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Scarface83: Jaką energię? Nie mam energii. Nie mam siły żyć, nie dam rady. Moja sytuacja jest beznadziejna. Nie będę zaraz miał gdzie mieszkać, za co żyć. Czeka mnie samotność, bieda i nędza. Potem zaczną się jeszcze choroby, zdrowie zacznie podupadać. Wychillować, zrelaksować się i zapomnieć o wszystkim też nie umiem. Nie umiem się rozluźnić i czerpać przyjemności z niczego. Nie chcę tego wszystkiego doświadczać. Nie czeka mnie w tym życiu
  • Odpowiedz
@bojee_siee: Tez 100%, bo nie chce dozyc starosci. Taki wiek moglbym dozyc tylko dla swoich dzieciakow (albo swojej kobiety), zeby im zapewnic, to czego ja nie mialem w swoim zyciu, a na chwile obecna jeszcze kołpuje w swoim zyciu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bojee_siee: Raczej większe niż mniejsze. Od dawna na jedną pozytywną rzecz spotyka mnie 5 złych. Wczoraj byłem na wyjeździe z roboty i było fajnie, a dzisiaj pokłóciłem się z bliską mi osobą i znając jej temperament pewnie do świąt się do siebie nie odezwiemy. K---a, nienawidzę okresu przedświątecznego... I mam już dość takiego p----------o życia.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@bojee_siee: nie wiem, ale raczej nie chcę dożyć starości. Jak w następnym roku nie będzie dużego kroku do przodu to po 30 bo to nie ma sensu.
  • Odpowiedz
@bojee_siee: Za kilka lat pewnie nie bede mial innego wyjscia, jak rodzice umrą to pewnie czeka mnie bezdomność. Dodatkowo ze zdrowiem też mam spore problemy i to zarówno fizycznym jak i psychicznym. Nie nadaję sie do funkcjonowania w społeczenstwie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz