Aktywne Wpisy
okusuri +387
miałem dziś nieprzyjemne spotkanie z p0licją, mianowicie zaparkowałem koło dworca i nie byłem pewien czy parking jest płatny czy nie bo znak miał tylko P bez dopisku "płatny", zobaczyłem patrol i naiwnie podszedłem do nich licząc że mi pomogą
a te mendy mnie wylegitymowały i przez 10 minut sprawdzali czy nie jestem poszukiwany xD
pomagamy i chronimy XDD
wołam @audyt-obywatelski jak się te skargi do prokuratury pisze bo wziąłem dane pana
a te mendy mnie wylegitymowały i przez 10 minut sprawdzali czy nie jestem poszukiwany xD
pomagamy i chronimy XDD
wołam @audyt-obywatelski jak się te skargi do prokuratury pisze bo wziąłem dane pana
FedoraTyrone +9
Dostałem skierowanie na NFZ do kardiologa. Mamy początek grudnia, a kobieta w rejestracji mi mówi, że najbliższy termin to 20 lutego. Weź się człowieku lecz w takiej sytuacji. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#zdrowie #medycyna #lekarz #kardiologia
#zdrowie #medycyna #lekarz #kardiologia
deweloperzy buduja? Czy glowni wykonawcy? Ci sami glowny wykonawcy rownie dobrze moga budowac na zlecenie i za pieniedze panstwa.... im to zadna roznica.... tak jak wszystko w tym kraju POZA mieszkaniami.... od drogi powiatowej, przez ausotrade, szkole czy szpital po przekop mierzej wislanej czy tunel pod swina....
CALE panstwo tak funkcjonuje i nie widze zeby sie ktos buntowal ze mu rzad droge czy szkole buduje... .... oddalismy mieszkaniowke "wolnemu rynkowi" i efekt tego jest taki, ze mieszkania w Polsce sa na poziomie sredniej europejskiej - przy nascyceniu prawie takim samym i zarobkach
Czekaj, czekaj. Czy te dwie Twoje wypowiedzi nie stoją ze sobą w
patrzac na zarobki na A2 i A4 to pokusa na prywaten drogi tez jest spora ;)
A tam gdzie trudno zarobci, jak budowa dorgi pwoaitowej - to jednak nie ma chetnych poza panstwem.....
Na