Aktywne Wpisy

Quzin +13
Rynek #programowanie jest zepsuty. Sytuacja jest fatalna. Wydaje mi się że ogarniam bo potrafię zrobić aplikacje todo, konwerter walut czy appke do przeglądania filmów wszystko w technologii React + Javascript. Znam CSS, Styled Components, Redux, Redux-Saga, BEM, CI/CD a mimo to nie mogę znaleźć pracy już od roku. Równo rok temu skończyłem 10 miesięczny kurs youcode. Nie ma po tym pracy ludzie. Na każdą ofertę jest 200 CV z czego 180 to
django555 +5
Kiedy ta rzekoma ukraińska kontrofensywa? Bo póki co Ukraina przegrywa (przegrała z prywatną firmą w Bachmucie, posiadając wsparcie około 20 krajów, o ile nie więcej), więc moim zdaniem szanse są kiepskie. Wystarczy czytać coś innego niż proukraińska propaganda i można mieć bardziej realny ogląd sytuacji.
#ukraina #wojna #rosja
#ukraina #wojna #rosja
#mecz
@4gN4x: a ja dziękuję tetrykom za domówkę, bo mimo, że myślałem, że ten Sipika to bezbek (myliłem się), to fajnie się finał oglądało ich słuchając, aż żałuję, ze wczesniejszych meczy tak nie zrobiłem (poza fragmentem jak prezentowali towar ze sklepu Stali Mielec, z Argentyną czy tam Francją xD).