Aktywne Wpisy

Chłop 22 lvl strzelił samobója, bo przerosły go ambicje i oczekiwania od samego siebie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Do tego właśnie prowadzi nieustanny, niekończący się wyścig szczurów i wmawianie młodym ludziom, że muszą być lepsi, mądrzejsi, bogatsi, bardziej prestiżowi.
#korposwiat #samobojstwo #pracait
Do tego właśnie prowadzi nieustanny, niekończący się wyścig szczurów i wmawianie młodym ludziom, że muszą być lepsi, mądrzejsi, bogatsi, bardziej prestiżowi.
#korposwiat #samobojstwo #pracait
źródło: {AB91A847-4A34-4739-A254-3C6137D04B50}
Pobierz
Mega_Smieszek +97
#m--f
źródło: temp_file3705548843332337953
Pobierz

Warto tu dodac, ze te osoby pokonaly przeciwnosci takie jak mróz, masowe opady sniegu i daly rade przybyc na czas.
A tutaj widze posty w stylu no niezle sila wykopu xd daliscie czadu xd i inne kpiny tego typu, bo zgromadzonych nie jest zbyt wielu. Dla takich plebejow jak wy nie warto robic nic.
A Mirasom i wszystkim Uczestnikom protestu gratuluje odwagi i determinacji. Mysle, ze to dopiero pierwsze protesty z wielu - najwieksze oburzenie wybuchnie w przyszlym roku, jak rzeczywiscie te powolania przybiora masowy rozmiar.
A Wy juz teraz stawiacie temu opor, za co Wam jestem wdzieczny i klaniam sie po same kule.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #protest
@Sisal: a gdzie ja cię obrażam? XD
Przecież ja tylko opisuję rzeczywistość. W końcu masa troglodytów uważa, że tępe słuchanie trepów to dowód na ich męskość. Niektórzy po prostu są tak niepewni swojej męskości, że potrzebują aby jakiś facet im tą męskość potwierdził, a potem się tego potwierdzenia desperacko trzymają przez całe
@Sisal: ty naprawdę musisz mieć jakieś problemy ze swoją męskością, skoro czujesz się terroryzowany tym, że ktoś nie chce iść do wojska, bo mu każesz.
Biedaku, jak ty możesz znieść ten terror? XDDD