Aktywne Wpisy
OVHcloud +137
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +25
Warto tu dodac, ze te osoby pokonaly przeciwnosci takie jak mróz, masowe opady sniegu i daly rade przybyc na czas.
A tutaj widze posty w stylu no niezle sila wykopu xd daliscie czadu xd i inne kpiny tego typu, bo zgromadzonych nie jest zbyt wielu. Dla takich plebejow jak wy nie warto robic nic.
A Mirasom i wszystkim Uczestnikom protestu gratuluje odwagi i determinacji. Mysle, ze to dopiero pierwsze protesty z wielu - najwieksze oburzenie wybuchnie w przyszlym roku, jak rzeczywiscie te powolania przybiora masowy rozmiar.
A Wy juz teraz stawiacie temu opor, za co Wam jestem wdzieczny i klaniam sie po same kule.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #protest
@Sisal: a gdzie ja cię obrażam? XD
Przecież ja tylko opisuję rzeczywistość. W końcu masa troglodytów uważa, że tępe słuchanie trepów to dowód na ich męskość. Niektórzy po prostu są tak niepewni swojej męskości, że potrzebują aby jakiś facet im tą męskość potwierdził, a potem się tego potwierdzenia desperacko trzymają przez całe
@Sisal: ty naprawdę musisz mieć jakieś problemy ze swoją męskością, skoro czujesz się terroryzowany tym, że ktoś nie chce iść do wojska, bo mu każesz.
Biedaku, jak ty możesz znieść ten terror? XDDD