Wpis z mikrobloga

Ale sie tutaj hieny uaktywnily. Mimo zastraszania i gróźb kierowanych w stronę organizatorów protesty się odbywają. Nie wiem ile osób przyszlo w poszczegolnych miastach, ale w kazdym pojawily sie odwazne osoby, gotowe protestowac w interesie wszystkich mezczyzn.

Warto tu dodac, ze te osoby pokonaly przeciwnosci takie jak mróz, masowe opady sniegu i daly rade przybyc na czas.

A tutaj widze posty w stylu no niezle sila wykopu xd daliscie czadu xd i inne kpiny tego typu, bo zgromadzonych nie jest zbyt wielu. Dla takich plebejow jak wy nie warto robic nic.

A Mirasom i wszystkim Uczestnikom protestu gratuluje odwagi i determinacji. Mysle, ze to dopiero pierwsze protesty z wielu - najwieksze oburzenie wybuchnie w przyszlym roku, jak rzeczywiscie te powolania przybiora masowy rozmiar.

A Wy juz teraz stawiacie temu opor, za co Wam jestem wdzieczny i klaniam sie po same kule.

#obowiazkowecwiczeniawojskowe #protest
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

niewygody związane z odbyciem miesięcznej czy tam 3 miesięcznej służby wojskowej.

@Sisal: A 37 razy po miesiąc czy tam 3 miesiące ci pasuje? Daj pesel i szykuj walizkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
proszę nie wypowiadaj się w imieniu mężczyzn bo większość prawdziwych mężczyzn ma w doopie wasze niewygody związane z odbyciem miesięcznej czy tam 3 miesięcznej służby wojskowej

@Sisal: XDDDD
  • Odpowiedz
To są ogarnięci ludzie, nie mówię o jakiejś patoli. Jak spadła ta rakieta po naszej stronie granicy to rano zapytałem czy już są spakowani to się zaśmiali ze mnie pierwszego wezmą bo tylko ja służyłem:)
  • Odpowiedz
@dewanderer: Słuchaj świetnie że udało się coś zorganizować. Ale pisze to po raz enty, najpierw rozgłos później protesty. Przejrzy sobie facebooka, youtube, twittera, poza konkretnymi wątkami ludzie nie mają pojęcia o co chodzi.
  • Odpowiedz
Chryste ale mnie obraziłeś :( Bo już myślałem że można mieć swoje zdanie inne od wypoków ale chyba nie,ehh szkoda że taki totalitaryzm i zamordyzm jest w tej propostępowej młodzieży xD

@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: niech zgadnę, sam masz kat E, albo jesteś w inny sposób zwolniony?
  • Odpowiedz
bo poza kilkoma pogłoskami nikogo nie wezwali, a ustawa została wprowadzona bokiem i mało kto ogarnia o co chodzi xD

@powaznyczlowiek: w Sieradzu wzywali na 33 dni i z artykułów wynika, że trochę tych ludzi było, 90% z nich pisało odwołania. Gdyby media tego nie podchwyciły, to w Sieradzu zrobili by te miesięczne ćwiczenia. A jesli Sieradz by zrobił, to inni też bo brakuje rezerwistów.
  • Odpowiedz
@dewanderer:
Nie wiem, czy to są jakieś szczególne "hieny", po prostu typowe zachowanie wykop0laczka - jak coś komuś pójdzie nie po myśli, nie tak jak oczekiwał, to trzeba jeszcze dodatkowo dowalić, zgnoić, nasrać. Ot tak, po złości. Kwintesencja toksyczności tego śmiesznego portalu, a w sumie to i całego kraju ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
proszę nie wypowiadaj się w imieniu mężczyzn bo większość prawdziwych mężczyzn ma w doopie wasze niewygody związane z odbyciem miesięcznej czy tam 3 miesięcznej służby wojskowej.

@Sisal: czemu tak wielu nieudaczników myśli, że jak będą wykonywać tępe rozkazy trepów, to będą "prafdzifymi menszczysnami"?

Nie wypowiadaj się za "prawdziwych mężczyzn" gdy samemu jesteś lamusem, który tylko łeb umie spuścić i robić co mu każą, bo masz tyle męskości w sobie, co
  • Odpowiedz