Aktywne Wpisy
rales +1037
ZGODNIE Z OBIETNICĄ WOŁAM OSOBY, KTÓRE CHCIAŁY BYĆ POINFORMOWANE W DNIU DYMISJI FERNANDO SANTOSA ZE STANOWISKU SELEKCJONERA REPREZENTACJI POLSKI W PIŁCE NOŻNEJ
Ponury Bajerant był trenerem Białych Orłów 7 miesięcy i 22 dni.
13 września 2023 roku przestał on pełnić obowiązki selekcjonera reprezentacji Polski.
Link do wpisu:
https://wykop.pl/wpis/70160893/zaplusuj-ten-wpis-a-zawolam-cie-w-dniu-dymisji-zwo
Ponury Bajerant był trenerem Białych Orłów 7 miesięcy i 22 dni.
13 września 2023 roku przestał on pełnić obowiązki selekcjonera reprezentacji Polski.
Link do wpisu:
https://wykop.pl/wpis/70160893/zaplusuj-ten-wpis-a-zawolam-cie-w-dniu-dymisji-zwo
BArtus +334
#krakow #psiarze #takaprawda #pieseczkizprzypadku ##!$%@?
Taka sytuacja dziś na Bronowicach ಠ︵ಠ #!$%@?ć prądem patusiarskie kundle.
Taka sytuacja dziś na Bronowicach ಠ︵ಠ #!$%@?ć prądem patusiarskie kundle.
Właśnie podpisałem umowę z zagraniczną firmą na ponad 5,5k funtów miesięcznie. Mieszkam w Polsce, więc tym bardziej wygryw, bo na rękę to ponad 25k miesięcznie wyjdzie (ʘ‿ʘ) Chyba pierwszy raz będę się cieszył ze słabego złotego.
Gurwa, to jest tyle kasy, że ciągle wydaje mi się że to jakiś sen i zaraz się obudzę.
Branża IT, ale nie programista
#wygryw #chwalesie #wychodzimyzprzegrywu
7 lat temu tez złapałem robotę za euro i znam to uczucie .
Nie it ale przynajmniej mam takie wykształcenie :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@wykopowy_brukselek: czekaj, jak? Pracujesz na cały etat, z czego masz 13-14 k euro, dodatkowo poza etatem, po godzinach pieczesz chleb i masz z tego 7000 brutto po odjęciu kosztów (ile z tego podatków w Belgii?)? Kurde jak? Ile czasu poświęcasz na pieczenie chleba? Ile na jego sprzedaż? Przecież to normalnie drugi etat jest.
Poza tym, na samych testach
Do mnie w 2021 najbardziej trafiły dwie piosenki. Obie fisha o
Komentarz usunięty przez autora
Pisałeś kiedyś o stawkach rzędu 600 euro/dzień ale byłem pewny że testy automatyczne piszesz. Same manualne to w szoku jestem.
A piosenki przesłucham w wolnym czasie