Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 899
@anszua psy też bo to się już do niczego nie nadaje skoro niesprowokowane atakują, ja rozumiem że ludzie na wsi chcą takie mieć żeby im pilnowały gospodarstwa ale nie w środku miasta ( _)
  • Odpowiedz
@Emble: Każdy pies wymaga treningu i nauki. Jeżeli pies jest w takich sytuacjach agresywny to w większości przypadków jest tylko i wyłącznie zaniedbanie i wina właściciela.
  • Odpowiedz
  • 6
@anszua: teraz to już trochę za późno, pies zmarnowany do uśpienia ( ͡° ʖ̯ ͡°) w sensie ten patusiarski a nie ten pogryziony.
  • Odpowiedz
@BArtus o mój boże… i jeszcze na takie patusiarskie psy nic nie działa, żaden gaz. Duże psy są cholernie niebezpieczne ( ͡° ʖ̯ ͡°) a dopiero co zaczęłam chodzić ze swoim rasmo na psie wybiegi… teraz się trochę boję :(
  • Odpowiedz
@anszua: albo traum, na które reaguje agresją (w przypadku zwierzęcia z adopcji częściej), których czasem się nie da rozsądnie przepracować/jest to mega trudne. Niemniej taki pies nie powinien absolutnie biegać luzem. Ludzie to debile niestety.
  • Odpowiedz
e ludzie na wsi chcą takie mieć żeby im pilnowały gospodarstwa

@Emble: To też jest retarded, szczegolnie ze te wiesniaki n---------e przywiazuja je lancuchem. W czym niby ma taki pies pomoc? I co za przeszkoda jest dla zlodzieja jak mu rzuci kawalek szynki (jak zechce to zatrutej) i w------e? xD

Nie zyjemy w sredniowieczu.
  • Odpowiedz
@BArtus: Buldogowate? W sensie psy eksperymenty które mają problem z wypadaniem oczu i oddychaniem? Ciężko mi sobie to wyobrazić. Obstawiałbym raczej jakieś amstafy czy inne rottweilery.
  • Odpowiedz