c.....k
c.....k
5
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
m.....j
m.....j
@chorinek: nosisz zegarek w kieszeni?
2
w.....y
w.....y
@mahometgej: a co ma edc do kieszeni?
1
raf_simons
@chorinek: I TO JEST TO CUMPLU O TO CHODZI DZIEKUJE TB BARDZO :333333
1
c.....k
c.....k
@PrawicowyBelkot: 10,5cm chinskiej stali 8Cr13MoV sprawdza sie na grzybach - na mecze nie chodze, wiec nie powiem - jest dosc duzy i rzuca sie w oczy w sumie, takze moze byc ciezko z przemyceniem na stadion. swietnie sprawdza sie w kuchni, pod wieloma wzgledami - docelowo takie bylo jego zastosowanie na emigracji.

tak na prawde to jestem mordercą..

ogolnie polecam, jakies 200zl na allegro - Spyderco Resilience. jezeli nie
1
c.....k
c.....k
@PrawicowyBelkot: istnieja jak najbardziej czarne ostrza, ktore sa po prostu pomalowane. ceramika jest najczesciej jasna i jest rzadko badz nawet wcale stosowana w tego typu nozach, raczej znajdziesz ja w kuchni.
1
c.....k
c.....k
@PrawicowyBelkot: koleczko sluzy do otwierania noza, wkladasz tam palucha i wyrzucasz ostrze do pozycji otwartej.
1
PrawicowyBelkot
@chorinek: no tak, w sumie oczywiste! Dzieki za odpowiedzi cpt. Slow!
1
rybak17
@chorinek: Fajne Spyderco :)

U mnie też Spyderco i Lumia.
1
c.....k
c.....k
@mahometgej: Everyday Carry, or EDC, generally refers to small items or gadgets worn, carried, or made available in pockets, holsters, or bags on a daily basis to manage common tasks or for use in unexpected situations or emergencies. In a broader sense, it is a lifestyle, discipline, or philosophy of preparedness.
0
m.....j
m.....j
@wysuszony: nie wiem.

@chorinek: ale dalej nie wiem czemu nosisz zegarek w kieszeni
0
Green-st-Hooligan
@chorinek: Bransoleta? Miejskich nie mieli?
0
c.....k
c.....k
@mahometgej: taki psikus
0
c.....k
c.....k
@Green-st-Hooligan: zegarek mi sluzy od 2006, postanowilem sobie ze jak siadzie w nim bateria to przeskakuje na jakis automat, Orient Bambino lub Tissot Automatics III
0
Green-st-Hooligan
@chorinek: Chodziło mi o to, że tylko skóra, bo chyba nie założysz takiego do garniaka?
0
c.....k
c.....k
@Green-st-Hooligan: no tak, nie zaloze bo nie mam. w ramach odmiany garderoby dojdzie i zegarek na pasku, bransoleta mi totalnie nie lezy na chwile obecna ale uzywam, skoro juz jest.
0
w.....y
w.....y
@Green-st-Hooligan: wykop mnie zadziwia, jak potrafi każdą rzecz skrytykować, dopasowując ją pod swoje potrzeby. Może on nie ma wątpliwej przyjemności paradować w garniturach i innych pseudoeleganckich szmatach?
0
Obserwator_z_ramienia_ONZ
@wysuszony: ale dobry garnitur to ty szanuj.
0
PrawicowyBelkot
@chorinek: czy nóż nadaje się zarówno na grzyby jak i na mecze? poważne pytanie bo może sobie taki kupie :3
0
PrawicowyBelkot
@chorinek: dobra bo widzę że się znasz. gdzieś widziałem podobne nożyki tylko że były czarne, albo takiej bardziej matowe. Czy to sa jakieś wyroby ceramiczne czy co to mogło być?
0
PrawicowyBelkot
@chorinek: i proszę powiedz jeszcze po co jest to kółeczko w nożyku
0