@PrawicowyBelkot: 10,5cm chinskiej stali 8Cr13MoV sprawdza sie na grzybach - na mecze nie chodze, wiec nie powiem - jest dosc duzy i rzuca sie w oczy w sumie, takze moze byc ciezko z przemyceniem na stadion. swietnie sprawdza sie w kuchni, pod wieloma wzgledami - docelowo takie bylo jego zastosowanie na emigracji.
tak na prawde to jestem mordercą..
ogolnie polecam, jakies 200zl na allegro - Spyderco Resilience. jezeli nie
@PrawicowyBelkot: istnieja jak najbardziej czarne ostrza, ktore sa po prostu pomalowane. ceramika jest najczesciej jasna i jest rzadko badz nawet wcale stosowana w tego typu nozach, raczej znajdziesz ja w kuchni.
@mahometgej: Everyday Carry, or EDC, generally refers to small items or gadgets worn, carried, or made available in pockets, holsters, or bags on a daily basis to manage common tasks or for use in unexpected situations or emergencies. In a broader sense, it is a lifestyle, discipline, or philosophy of preparedness.
@Green-st-Hooligan: zegarek mi sluzy od 2006, postanowilem sobie ze jak siadzie w nim bateria to przeskakuje na jakis automat, Orient Bambino lub Tissot Automatics III
@Green-st-Hooligan: no tak, nie zaloze bo nie mam. w ramach odmiany garderoby dojdzie i zegarek na pasku, bransoleta mi totalnie nie lezy na chwile obecna ale uzywam, skoro juz jest.
@Green-st-Hooligan: wykop mnie zadziwia, jak potrafi każdą rzecz skrytykować, dopasowując ją pod swoje potrzeby. Może on nie ma wątpliwej przyjemności paradować w garniturach i innych pseudoeleganckich szmatach?
@chorinek: dobra bo widzę że się znasz. gdzieś widziałem podobne nożyki tylko że były czarne, albo takiej bardziej matowe. Czy to sa jakieś wyroby ceramiczne czy co to mogło być?
Skoro koniec szlaku #pct jest już blisko , ma ktoś jakieś ciekawy pomysł jak uczcić koniec szlaku przy granicy kanadyjskiej? Ponoć tradycja jest picie piwa a buta , ale po pierwsze moje buty są dziurawe a po drugie jest to obrzydliwe . Jakieś pomysły? #zlomkiemprzezswiat #pct
tak na prawde to jestem mordercą..
ogolnie polecam, jakies 200zl na allegro - Spyderco Resilience. jezeli nie
U mnie też Spyderco i Lumia.
@chorinek: ale dalej nie wiem czemu nosisz zegarek w kieszeni