Aktywne Wpisy

MajaEris +40
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wrrronika +36
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz

Ale nie chce się zachowywać jakby problemu nie było bo przecież "u mnie działa".
Wycięta zawartość to jest fakt i tego nie da się obronić, na wielu pc dodatkowo gra działa tragicznie.
Z punktu widzenia „a co mnie obchodzą inni” jestem zadowolony, u mnie działa, nie pamietam oryginału, zabawa świetna i tyle.
I wersja na (w moim przypadku) xboxa series x to najlepsza z jaką miałem do czynienia a małe zmiany w mechanice pozytywnie wpływają.
@Anton044 wiadomo że lepsze to niż nic ale powala skala partactwa tego projektu która sięga nawet do wycięcia contentu z gry
@Zing: wat? serio? XDDDDDDDDDDDDDD
@Toent
Może w oryginalnym modzie, w edycji kompletnej wiedźmina tej scenki nie ma w plikach gry
źródło: comment_1671097406aqrBHPBXURQ8HqdDn7F8AH.jpg
PobierzLiczba graczy online nic nie mówi bo jesteśmy dzień po premierze next genu. Normalnie Wiedźmin 3 na steamie ma około 20 tys ludzi online, jak jest wyprzedaż(a była z tydzień temu) to przez jakiś czas jest po 30-40 tys. Wczoraj