Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +514
źródło: temp_file965355579804701654
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file965355579804701654
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
To komu kibicujecie w finale ?
Po pierwsze, Griezmann, więc nie sami czarni.
Po drugie, taki Mbappe urodził się w Paryżu.
Po trzecie nie chce mi się wyliczać, więc skończ się kompromitować i usuń konto.
@gorzki99: Powód?
@instalacja: Jezeli nie zauwazyles podobienstwa w tych 2 to oznacza ze w 1998 jak ogladales to znales sie na tyle na pilce ze wiedziales ze jest okragla a bramki sa dwie.
PIerwszych kilka meczow gospodarzy i juz bylo wiadomo kto wygra. I wcale nie wynikalo to z ich gry. No ale jak sie jest gospodarzem i
Pamiętam aferę z Korea Południowa i sędziowaniem, ale co to ma do Francji teraz to nie wiem. I nie wiem jak Francja odznacza się na tle innych krajów.
Rzucisz więcej światła na urojenia stojące za twoją frankofobią?
@instalacja: Ruce. Akurat MS we francji ogladalem. Mialem wtedy 18 lat wiec wiedzialem na czym pilka polega.
Ten turniej wygrali sedziowie a nie pilkarze.
@instalacja: Proze. Cieze sie ze dotarlo.
Serio myslisz ze 42 lata po imprezie ktora sie ogladalo z zazenowaniem bede pamietal kazdy mecz? Szczegolnie ze pilka to nie jest dyscyplina ktora mnie interesuje - ogladam ja raz na 2 lata przy okajzi wiekszych imprez.
Jedyne co zapamietale to to ze to byla jedna z wiekszych zenad tamtych czasow.
Możesz zaklinować artykuł o tym mówiący, skoro to był taki skandal zapewne zauważył to ktoś jeszcze poza 18-letnim szczylem, na pewno czołowym ekspertem futbolu w swoim czasie XD