Wpis z mikrobloga

@DEJW88: Nie żebym bronił Fagaty, bo zrobiła bardzo źle. Ale ludzie zachowują się jakby była jedyną kobietom, która wybiła się w ten sposób. Wśród celebrytów typu piosenkarki czy aktorki takich przypadków było wiele.
  • Odpowiedz
@The_Punisher: Tak jak napisałem, ja jej nie bronię działać w internecie, ale możliwość reklamowania poważnych marek powinna utracić.

: Nie żebym bronił Fagaty, bo zrobiła bardzo źle. Ale ludzie zachowują się jakby była jedyną kobietom, która wybiła się w ten sposób. Wśród celebrytów typu piosenkarki czy aktorki takich przypadków było wiele.

Jakiś przykład z naszego, polskiego podwórka?
  • Odpowiedz
@DEJW88: Nie śledzę polskich piosenkarek czy aktorek. Bardziej chodziło mi ogólnie, że jest nie jedna celebrytka której taśma wyciekła. Bardziej chodzi mi o to że niektórzy zachowują się tak jakby Fagata była jedyną kobietom, która wybiła się w ten sposób.
  • Odpowiedz
Jeśli ona sama się prowadzi w internecie to ma IQ 300 dobrze wie, że wzięła się nagle z p---y i długo to wszystko nie potrwa, ile ze 3 lata i trend się zmieni. Więc ciśnie cytrynę ile się da, płatki, sratki, piosenki, ubrania, reklamy, walka za walką. Jak nie szasta forsą za mocno to może już mieć z 5 dużych baniek na koncie, potyra tak intensywnie jeszcze ze dwa lata i może
  • Odpowiedz