Wpis z mikrobloga

@MelinZgierski: raczej ludzie się przyzwyczaili do wojny u sąsiadów więc nie śledzą każdej nowości z frontu. A i co by o ruskich nie mówić to uczą się na błędach, powoli ale się uczą.
  • Odpowiedz
@MelinZgierski: Może kiedyś, ruski trollu, w wieku 50 lat, zdobędziesz się na taka refleksje, ze zamiast walczyć ze zgniłym zachodem warto było walczyć ze zgniła rosja - ale wtedy będzie już za późno, będziesz bal się o swoje dziecko, żonę, prace, może tylko o siebie. Przestaniesz się jednak wtedy oszukiwać i zobaczysz, ze kraj, o który walczyłeś nie istnieje. Ze mieszkasz w zacofanym, biednym, znienawidzonym przez cały świat wypizdowie, bez
  • Odpowiedz
Przypomnij sobie, że taka rasija, biedna, zacofana, skorumpowana to zasługa ciebie i twojej postawy. I bądź z siebie dumny!

@setmauz: to twoje czy komuś ukradłeś? Bo już to kiedyś tutaj widziałem. Tylko gdybyś chciał to po polsku napisać, to popraw:

to zasługa twoja i twojej
  • Odpowiedz
czy wy geniusze umysłowi jesteście sobie w stanie wyobrazić to, że ja nie jestem prorosyjski tylko antyukraiński?

@MelinZgierski: będąc obecnie antyukraiński, jesteś z automatu prorosyjski, takie życie... I to nie heheszki, tylko smutny fakt.
  • Odpowiedz
życie mi się nie zawali od tego że jakiś pelikan z wykopu nazwie mnie onucą

@MelinZgierski: przecież tu nie o nazwy, czy oblegi, chodzi. Szkodząc Ukrainie popierasz Rosję - co tu jest niejasnego? Tak samo, szkodząc Rosji popierasz Ukrainę, to się dzieje z automatu.
  • Odpowiedz
Tak, to zostało skopiowane - ode mnie. Będę to wklejal każdemu ruskiemu trollowi

@setmauz: to przepisz to po polsku, bo na razie jest to po polskawemu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pomysł ciekawy, tylko wykonanie na 2 z minusem...
  • Odpowiedz