Wpis z mikrobloga

chciałam sobie rozciągnąć żołądek, żeby przytyć, zgodnie z zasadą "jedz więcej", więc poszłam do restauracji, której nie lubię, zamówiłam porcję mięsa z ziemniakami i surówkami, nie mogłam tego żarcia w sobie zmieścić (nie wiem jak osoby chudsze ode mnie potrafią zjeść to w 10 minut, nieraz widziałam), jadłam to ponad godzinę, myślałam że pięknę, zrobiło mi się niedobrze z przejedzenia, rozbolał mnie brzuch i prosto z knajpy poszłam do domu do łazienki

nawet nie mam ochoty na kolekcję, jem sobie winogrona

to tak ma wyglądać tycie?

#pytanie #dietetyka #dieta #tycie #tyjzwykopem #zalesie
  • 28
  • Odpowiedz
@Zoyav: W sumie mam podobnie, głowa niby pozwala, ale jakoś jak tylko poczuję brak głodu (nie sytość) to nie jestem w stanie przełknąć ani kęsa więcej. Rośnie mi w ustach to jedzenie, nawet takie które lubię, dodatkowo mam zawsze ochotę na słodycze, ale nigdy nie na np. pizzę. Był taki moment w życi, że jadłam ponad umiar i dosłownie pod korek, przytyłam 6kg w dwa miechy. Chciałabym do tęgi wrócić
  • Odpowiedz
@Krunhy: chyba zrobię sobie do tego drugie podejście, bo 4 lata temu kupiłam to samo tylko smak waniliowy i po wypiciu szklanki było mi niedobrze (,) może czekoladowy nie będzie tak zamulał
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Zoyav: Z wodą ciężko wchodzi, ale z samym mlekiem lekko podgrzanym jest lepiej. Czasami dodaje jeszcze kawę rozpuszczalną lub kakao. Najlepiej się nie męczyć i wypić na raz.
  • Odpowiedz