Aktywne Wpisy

WilecSrylec +645
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

brazowooka_eM +41
Bez kitu, 109 polskich cebulionów żeby mieć dostęp do rzeczy, które powinny zostać wprowadzone w jakiejś darmowej aktualizacji, a które inne gry Diablopodobne mają od lat, fajnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no

Jest nowa afera. Ps nie jestem z Policji, nie wszystko co robi Audytor mi sie pdoba. Zachowuje sie czesto jak dziecko i tyle.
źródło: comment_1670843167GpRXdJCSyEqPHkTWrNPcOr.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Lubie oglądać Audyt Obywatelski ale jak widzę jak on czasem się zbulwersuje to pomimo że pewnie Audytor mógł by być moim ojcem (jeżeli chodzi o wiek)
To uważam że mi nie przystawało by takie zachowanie a co dopiero jemu
Komentarz usunięty przez autora
Nawet jak bym chciał się do nich przysrać na siłę to nie mam jak bo są w samo sedno
Bo zmuszają do myślenia tym jak bardzo skrajne są
Ale to jak on bulwersa strzeli i poleci z textem "O nie! Tak to nie będziemy rozmawiać"
I nie stara się dogadać polubownie tylko już zaczyna się taka