Aktywne Wpisy
NightWing +77
Ale mnie barberka urządziła :(. Kark zjechany na maksa, przez brak umiejętności obsługi trymera. Pani Ania zwaliła to na moją skórę i że tak często u innych klientów się zdarza. Po czym skasowała mnie za wizytę. W domu jak zobaczyłem te ślady to przecież to wygląda jakby mnie ktoś nożem zaatakował. Szefowa powiedziała, że do godziny ślady zejdą xd. Poprosiłem o zwrot kasy to sobie kupię chociaż octenisept.
#!$%@? nigdy więcej barberów.
#!$%@? nigdy więcej barberów.
Programista500plus +145
Nie takich gierojów mielila ta istytucja.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@norbert108: Nie żebym Cię zniechęcal ale w wojsku było na takich zawsze rozwiązanie - twoi koledzy dostaną za to po dupie a oni ci w nocy wytłumaczą dlaczego masz tak nie robić ¯\_(ツ)_/¯
Przecież tam jest taka patologia i znieczulica, że ludzie czyszczą broń z lufą skierowaną w głowę i nikogo to nie obchodzi. Na pewno Seby robią sobie śmieszki z bronią, dopóki nikomu nic się nie stanie, to nikt się tym nie przejmie.
No a głodówka to też słaby pomysł, bo niszczysz sobie zdrowie, ktoś może się skapnąć co odwalasz i też do dupy. Nie jestem pewien czy taki "strajk" głodowy jest wgl legalny, więc
@norbert108: Poważnie? Za takie coś można trafić do ciupy.
- kiedy będziemy ćwiczyć strzelanie do ludzi?
- jakich ludzi?
- no a po co na Ukrainie łapią jeńców?
@norbert108: Akurat ci dadzą ostrą amunicję xD