Aktywne Wpisy

rales +1837
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +129
313 629 + 105 = 313 734
Powiem ze jestem już zmęczony trasa. Mimo ze fajnie się jezdzi , często mam wrażenie ze ktoś mnie popycha z tylu to jednak już nie chce mi się cisnąć .
Obecnie miałem obkrazyc jezioro Garda w jeden dzień ale nie udało się , dziś będzie drugie podejście . Trasa jest bardzo malownicza ale dużym minusem jest jazda na ruchliwej drodze i dzielenie tuneli z autami
Powiem ze jestem już zmęczony trasa. Mimo ze fajnie się jezdzi , często mam wrażenie ze ktoś mnie popycha z tylu to jednak już nie chce mi się cisnąć .
Obecnie miałem obkrazyc jezioro Garda w jeden dzień ale nie udało się , dziś będzie drugie podejście . Trasa jest bardzo malownicza ale dużym minusem jest jazda na ruchliwej drodze i dzielenie tuneli z autami
źródło: image_picker_A301E1B2-C4EA-41C6-855C-EECB399EE668-34721-000004003BE8DCA7
Pobierz

Pieknie sie na stereotypy lapiecie tam na tej lewej stronie :P
ale kompromitejszyn :P
prymitywna zagrywka - jak zawsze zreszta w komuszym wydaniu :))
natomiast jak ty lubisz w fejkowym goownie plywac, powielac i sie nim rozkoszowac, pokazujac jaki to postepowy jestes - to juz twoj problem :)) cheers mate
taka wersja propagandysty kurskiego, tyle ze po lewej stronie - mechanizm pozostaje dokladnie ten sam
PS. Natomiast mniej smieszne to sie zaczyna robic, jak sobie pomyslisz, ze takie osoby wlasnie moga wydawac jakas decyzje administracyjna w imieniu RP, albo czekac na twojego PITa za 2022... :|
PS. Prosze, powiedz mi, ze chodzisz jeszcze do przedszkola :P
ten twit sie sam napisal, sam sie wrzucil na wykop, a ci, co go tutaj plusuja, podaja dalej i sa swiecie oburzeni na katoli (bo taki obraz ich maja, jak wlasnie na tym twicie), to sie nie zlapali na fejka w ogole wcale :P
Co za naiwne pokolenie rosnie to masakra.
Jedyny plus - fajnie bedzie z wami biznesy robic ;)
Ze data jest z lipca 2020 to tez dales rade wyczytac, prawda?
Ze taki profil juz nie istnieje, to tez jest oczywiste, nieprawdaz?
Ze guglujac imie i nazwisko, to nikt z zywych nie pasuje, a ze zmarlych to znajdziesz