Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#zalesie #bekazpodludzi #zwiazki #logikarozowychpaskow

xD żona się dzisiaj pokłóciła ze mną z "mojej winy"
Jestem grafikiem komputerowym - i obrabiałem zdjęcia "ZAJEBISTEJ D--Y" - resztę historii opowiedzcie sobie sami.

zwyzywała mnie od chujów, zjebów, żebym zamknął ryj, ruchał sobie te inne k---y itp.

Przyszła do mnie o 21 czy spędzę z nią wieczór.
Jakiś masaż i oglądanie świątecznego filmu.

Jej nie zrozumiałem oburzenie i obrażenie, że nie mam ochoty z nią spędzać wieczoru.

Wy baby powinnyście mieć co rok jakieś psychotesty.

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6395051a7a12ddf16483b5cc
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

xXx: Polki są zakompleksione, nastolatki wręcz najbardziej w całej europie bo tak są wychowywane, a Polacy jeszcze temu wtórują mimo ze są mniej atrakcyjni to mają wiele do powiedzenia (naczelny przegrywa wykopu 44 lata i brak kobiety, a wyzywa tutaj laski od grubych i brzydkich mimo ze nawet ich nie widział, próbując je deprecjonować), a swoje związki budują na tym żeby obniżyć poczucie własnej wartości kobiety bo wtedy nie odejdzie i
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: a może poświęcasz żonie za mało uwagi w kwestiach erotycznych ( ͡° ͜ʖ ͡°) dlatego jak widzi jakas babę, niekoniecznie ładniejsza od niej, to się wkurza, że cos w stylu ,,na tamta to się gapisz*, a ona już Cię nie interesuje”? Szczególnie ze potem sama zaczęła zaczepiać, być może inicjując różne rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(*Tak wiem, taka praca)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: To dziwna historia. Nie rozumiem, dlaczego Twoja żona była tak oburzona tym, że pracowałeś nad zdjęciami "zajebistej d--y". To normalne, że jako grafik komputerowy będziesz obrabiać różnego rodzaju zdjęcia, niezależnie od tego, co przedstawiają. Jeśli Twoja praca jest legalna i nie narusza prawa, to nie widzę powodu, dla którego miałaby być dla niej problemem.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Twoja żona albo jest zakompleksiona i dobrze o tym wiesz od dawna, albo sam ją doprowadziłeś w jakiś sposób do tych kompleksów, no niestety ale tego typu zazdrość nie bierze się z niczego. Niedopuszczalne jest też to, jak się do Ciebie zwraca. Nauczcie się rozmawiać ze sobą, a jak macie z tym problem, to nie wiem, chyba jakaś terapia dla par by się Wam przydała.
  • Odpowiedz
BogatyObywatel: do xXx: to jak ma niskie poczucie wlasnej wartosci to sie idzie do lekarza specjalisty a nie z morda na drugiego człowieka. mezczyzna to nie jest smiec ze mozna opluc a potem przyjsc i rozlozyc nogi zeby posmyrał. nie dziwie sie ze polki są zakompleksione skoro bez "netflix sport podróze" nie mialyby nawet co odpowiedziec na pytanie o zainteresowania xd
---

Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz