Wpis z mikrobloga

Zabawne i smutne, jakaś część męskiego grona zawsze umiała się zakolegować/przyjaźnić ze mną (nie wszyscy, ale jednak) natomiast kobiety zawsze nie były mną zainteresowane, nawet zwykłym pogadaniem. Nieraz usłyszałem od nich argumenty typu ,,nudziarz, irytujący, nie wtrącaj się,,. Wy kobiety naprawdę nie umiecie zaakceptować, że facet może być spokojny i nie być przebojowy? Że może spokojnie mówić, nie potrafić ,,small talk,, tylko gadać konkretnie? Mieć ,,twarde,, poczucie humoru? Kobiety zbywają mnie zarówno w sieci jak i w realu. Wogóle nie są zainteresowane nawet koleżeństwem. Czy to może wina mojej urody, że nie jestem przystojny, może , że nie jestem przebojowym idiotą naładowanym testosteronem... Jestem chyba trochę autystykiem i jak widać to skreśla mnie u kobiet.... #logikarozowychpaskow #depresja #zalesie #gownowpis #gorzkiezale #blackpill #p0lka #tinder
  • 14
@Arstotzkaball: Chłopie oceniając po tym co sam mówisz - nie jesteś przystojny, ani przebojowy, ani zabawny, ani (tak oceniając po Twoim sposobie pisania) inteligentny.

Do tego przyznajesz się do bycia autystykiem z depresją i zaburzeniami lękowymi.

Niestety, łatwo w życiu Ci nie będzie. Wszystkie karty w Twojej ręce są zwyczajnie słabe. Bardzo mi przykro.