Aktywne Wpisy
kobiaszu +529
Chyba faktycznie trzeba prawnie wymuszać fabryczne ograniczenie prędkości bo inaczej się bydło nie nauczy i będzie jeździć z sądowym zakazem. Jaki sens homologowac pojazdy które jadą więcej niż te 180km/h jeżeli nie ma u nas w kraju drogi która pozwala legalnie tak szybko jechać? Niech se przyspieszają do setki w 3 sekundy ale kaganiec na 180km/h i koniec. Do tego surowe kary za ściąganie ograniczeń i problem się zmniejszy. W dzisiejszych czasach
sebek_r +358
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
Normalny facet powinien przeprosic i zapłacić dziewczynom za badania a nie udawac że nic sie nie stało.
Wiekszość singli jest "niema" snują die po korytarzach, unikają kontaktu wzrokowego, chodzą i zaglądają gdzie w danej chwili można sie "podpiąć" zamiast zagadać kobietę jeszcze w strefie barowej. Kiedyś myślałam że po prostu wstydzą się podejść do kobiety a ostatnio odkryłam że w wielu przypadkach żaden z nich nie jest gotów aby wziąć kobietę do Playroomu i naprawdę porządnie przelecieć, wolą grać lewoskrzydłowego, zaczaić się, zakisić ogóra i dać nogę, podpiąć do kolegi, brać na gotowo... Wiadomo że co nowe ciało to nowe, jeszcze ino gadka zaiskrzy, szkoda że młodzi są słabo wygadani, starzy potrafią podrywać, ale ich atrakcyjność jest często na poziomie sflaczałego ogóra, ehh, nie można mieć wszystkiego #s--s #seksgrupowy #przemyslenia #logikaniebieskichpaskow
@KingaM: może ty powstałaś z grupowego gangbangu z 5 czarnymi, ale nie mierz ludzi swoją miarą
Komentarz usunięty przez autora
Mam kilka pytań:
1)Czy ludzie są tam w jakiś maskach, lub inaczej ukrywają swoją