Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enforcer: ale na wykopie się żyje emocjami. Jedna zjada druga.

Po co robić takim ludziom popularność? Przecież to musi być kogoś prawca. kto by to robił w swoim wolnym czasie?
  • Odpowiedz
@Bielecki:
Serio?
Jedno to jest nakazywanie komuś co ma zrobić, inne to jest wypowiadanie się na dany temat.
Jakby teraz jakiś koleś spoza mojego teamu przyszedł i zaczął wypowiadać się o moim kodzie - spoko, mogę posłuchać jeśli mam czas. Ale gdyby przyszedł i zaczął mi mówić co mam zrobić teraz ze swoim kodem - niech spada.
Ja nie widzę tutaj nic sprzecznego.
  • Odpowiedz
@venomik: mam Ci to rozrysować? "Nie zgadzam się z postulatem aborcji na życzenie" czyli osobisty pogląd na tę sprawę → "Nie zgadzam się żeby faceci mówili kobietom co mają robić ze swoimi ciałami" ergo "nie wypowiadaj się na ten temat" → "Nigdy nie mówiłam, że mężczyźni się nie mogą wypowiadać o aborcji".

Czego nie rozumiesz? Gość podzielił się osobistym poglądem, nawet nie powiedział "kobiety nie powinny mieć prawa do aborcji",
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@zdjeciegipsu: @venomik: cała afera z aborcją była pod hasłem "moje ciało moja sprawa", wszystkim zwolennikom aborcji było mówione że chcą decydować za kobiety co mają robić ze swoimi ciałami więc proszę nie zachowywać się jak kuce broniące głupoty wypowiedzianej przez Korwina.
  • Odpowiedz