Aktywne Wpisy

vulcanitu +116
Kolejny dzień, kolejne p----y
źródło: 1000006666
PobierzKto poleci coś do oglądania? Szukam czegoś naprawdę dobrego, a celować na chybił trafił średnio mi się widzi. Czat GPT też wypluwa jakieś głupoty.
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black

Ale to się nie liczy,
Po co robić takim ludziom popularność? Przecież to musi być kogoś prawca. kto by to robił w swoim wolnym czasie?
@korin_: o nie, pan freethinker xd
Serio?
Jedno to jest nakazywanie komuś co ma zrobić, inne to jest wypowiadanie się na dany temat.
Jakby teraz jakiś koleś spoza mojego teamu przyszedł i zaczął wypowiadać się o moim kodzie - spoko, mogę posłuchać jeśli mam czas. Ale gdyby przyszedł i zaczął mi mówić co mam zrobić teraz ze swoim kodem - niech spada.
Ja nie widzę tutaj nic sprzecznego.
Czego nie rozumiesz? Gość podzielił się osobistym poglądem, nawet nie powiedział "kobiety nie powinny mieć prawa do aborcji",