Aktywne Wpisy
tyr3q360 +544
niegwynebleid +335
- wprowadźmy przepisy jak w Szwajcarii czy Norwegii, gdzie płaci się mandaty od procentu zarobków, przez co kara boli tak samo biednego jak bogatego, bo tak to kary są śmiesznie niskie!!1
- polska wprowadza konfiskatę pojazdu za jazdę po alkoholu, przez co kara dla bogatego jest podobnie dotkliwa jak dla biednego
- nie no, tak nie wolno! A prawo, Bóg i demokracja? Musimy bronić bogatych i ciężej pracować! Obniżmy też podatki najbogatszym!
- polska wprowadza konfiskatę pojazdu za jazdę po alkoholu, przez co kara dla bogatego jest podobnie dotkliwa jak dla biednego
- nie no, tak nie wolno! A prawo, Bóg i demokracja? Musimy bronić bogatych i ciężej pracować! Obniżmy też podatki najbogatszym!
#kanalsportowy
Komentarz usunięty przez autora
@Mefiu007: przypuszczam, że robi się swąd wokół Sawickiego, którego zatrzymała policja czy tam prokuratura i Pol widzi co to za towarzycho jest
@Mefiu007: czas pokaże ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lewyx: mam takie same odczucia
@BeeTrain
Bardzo #!$%@? dobrze. Od jakiegoś czasu przestałem oglądać jego lajfy bo za bardzo mi się kojarzyło z tym ściekiem kanału sportowego. Po tej informacji z czystym sumieniem mogę wrócić do mojej ulubionej kolysanki puszczanej przed snem - lajfika skromnego patomejwena z saskiej kępy.
Dzięki za info.