Aktywne Wpisy

okoboji +36
i cyk - kolejny miesiąc, naliczenie niemal 50k od frajerów tzn patronów wpadło.
Gość nagrał "potężny" film o titanie, którego treść to było kopiuj-wklej zagranicznych kanałów i zamknąl się
na kilka miesięcy, by po pół roku zrobić recenzję... filmu. Podkoloryzował ją jakimś tandetnym AI i to jest w porządku?
360 tysięcy za recenzję filmu to jest naplucie w twarz, ale stado owiec wpłaca dobrowolnie bo te pieniądze "po prostu mu się należą' xD cytując była
Gość nagrał "potężny" film o titanie, którego treść to było kopiuj-wklej zagranicznych kanałów i zamknąl się
na kilka miesięcy, by po pół roku zrobić recenzję... filmu. Podkoloryzował ją jakimś tandetnym AI i to jest w porządku?
360 tysięcy za recenzję filmu to jest naplucie w twarz, ale stado owiec wpłaca dobrowolnie bo te pieniądze "po prostu mu się należą' xD cytując była
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-5 o 19.27.45
Pobierz
thomcios +59
Gorszy od samobójczej śmierci przyjaciela i śmierci ojca może być tylko powrót z Himalajów. Pozostawiam Wam ten wpis do oceny.
#gory #wspinaczka #himalaje #influencerki #alpinizm #bekazrozowychpaskow
#gory #wspinaczka #himalaje #influencerki #alpinizm #bekazrozowychpaskow
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-5 o 16.08.52
Pobierz

Pograłem jakieś 3h w nowe Knights of Honor II: Sovereign. Powiem tak, bawi jak dawniej a nawet bardziej. W zasadzie to jedynak z lepsza grafiką ale są pewne ulepszenia. Po pierwsze przebudowany jest system budnyków, teraz są grupy i ulepszenia. Bardzo fajne. Po drugie mamy klasy społęczne i ich zadowolenie, tego o ile pamietam nie było. Walki nadal nie są jakieś super, ale trochę są lepsze, bo teraz walcząc to jakaś tam frajdę mam, a poprzednio to mehh.
Moja jedyna uwaga to wydaje mi się, że kiedyś w UI był jakiś panel, ktory pokazywał nam wszystkie nasze szlaki handlowe zbiorczo. Albo coś mi się w głowie p------i. Tak czy owak tutaj takiego panelu nie znalazłem, a by się przydał.
W ogóle zagrałem sobie Pomorzem ale dostałem w p-----l :D
@Zebrzysta_Zebra: Oczywiście. Dworzanie to kwintesencja tej gry, najlepsza frajda. Szczególnie szpiegami zawsze lubiłem robić akcje. Ostatnio stłumiłem rebelie zabijając szpiegem w zamachu dowodce powstania.( ͡º ͜ʖ͡º)
@Zebrzysta_Zebra: O, mi się nigdy taki bug nie trafił. Choć ja grałem z jakimś patchem chyba co duzo bogow naprawiał czy coś. Nie pamietam dokładnie.
źródło: comment_1670372045Hr06WTs8vI1uIfE085P5fq.jpg
Pobierz@marcin-kolecki Wszystkim. To są zupełnie inne gry.