Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@DocEmmettBrown: btw myślisz, że fajnie się obecnie będzie (po raz pierwszy) oglądać "Powrót do przyszłości"? Widziałem ostatnio wypowiedź Tarantino, w której wymienił go jako jeden z doskonałych filmów, takich, które ogląda są świetne niezależnie od tego, jakie gatunki się lubi (pozostałe, które przyszły mu do głowy, to Egzorcysta, Dzika banda, Szczęki i Teksańska masakra piłą mechaniczną). No ale Tarantino pewnie trochę inaczej ten film odbiera niż współczesny widz, z racji,
  • Odpowiedz
@Kaczkoman: No ja lubie ten film wiec powiedzialbym, że tak :P
Z tym, ze ja ten film ogladalem ok kilkadziesiat razy za dzieciaka, byłem ma maksa wkrecony w fabułe, w przedszkolu/podstawowce nie chcialem byc strażakiem/policjantem tylko "wynalazcą" :P i mam wrazenie, ze dzieki tej zajawce potem poszedlem na techniczne studia :P wiec możliwe, ze tez nie jestem obiektywny i sam ten 'klimat' ktory pamietam robi robote :P
Efekty specjalne 'zestarzaly
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@DocEmmettBrown: mnie właśnie jakoś ominął, choć przecież tyle razy leciał na Polsacie (a 30 lvl here), chyba po prostu byłem dużo mniej filmowy niż teraz. Z tych wcześniej wymienionych na pewno obejrzę też Szczęki (są na Netfliksie, podobnie jak Powrót do przyszłości), Egzorcystę widziałem niedawno (wciąż świetny), pozostałe dwa jak tylko trafią na jakiś serwis streamingowy, to wlecą od razu na moją listę, zresztą Dzika banda to wielki Sam Peckinpah,
  • Odpowiedz