Wpis z mikrobloga

Odpaliłem sobie grubego i streama jego https://dlive.tv/nptvpl
Tam jest takie kółko wzajemnej adoracji i nawet na czacie każdy każdemu jak by mógł to by poślady wytrzepał jęzorem
Że już nie wspomnę o mądrościach grubego które z logiką nie mają nic wspólnego
Że tego na prawdę się nie da oglądać czy słuchać

Niby fajnie że jabol siedzi ale z drugiej strony jak nam słono za to przyszło zapłacić
♩ ♪ ♫ ♬ Gdzie się podziały, tamte jaszczurowe w----y niezapomniane ♩ ♪ ♫ ♬

#jablonowski
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZeroX4: aaaa dzięki za wyjaśnienie. Musiało mi umknąć, że to nie kara bezwzględnego więzienia. Dzięki :) Ale i tak żywce bez jaszczura są takie monotematyczne, nic się nie dzieje. Jakieś takie to, nie wiem...
  • Odpowiedz
@her_flik: Teraz to nawet z nim tam nic specjalnego nie ma
przyczaj tam nawet jak ten pajac był ostatnio zanim go zamknęli weź 3 przypadkowe stream'y
Ciągle te same osoby się dodzwaniają albo jakieś stare baby
Tam gruby wprowadził ostrą selekcje od kogo odbierają albo sami dzwonią do kogoś
  • Odpowiedz
@ZeroX4: jasne, że tak jest. To już nie ten jaszczur sprzed założenia partii. Teraz się pilnują co i do kogo mówią, bo może im to zostać wyciągnięte. Nawet na kopcu Kraka wszystko było takie ugłaskane. Chyba uniwersum się powoli kończy. Czas szukać czegoś nowego.
  • Odpowiedz
@her_flik: Nie bój paszteta. Jak się obsrają z tą partią i nic im nie wyjdzie to jaszczurex wróci do korzeni z których go pamiętamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@her_flik: No patrz
1 - Na wyborach wyjdzie jak ludzie leją na nich ciepłym moczem = jaszczur rage
2 - Skoro nie pykło to po co się dalej hamować (HAMUJ SIĘ!!!) = jaszczur rage
3 - Trzeba będzie obsrać wyborców tak jak to zrobił Zbysiu Wielonoga = jaszczur rage
Więc mamy całkiem spore szanse na to że jaszczur wróci w pierwotnej wersji
  • Odpowiedz