Aktywne Wpisy
JesMan +7
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

cytr0netx99 +2
#gielda sprzedalem dom i mam teraz swieze ok 200k$ co wy byscie z tym zrobili? xD
obecny port w zaleznosci od dnia jest wart kolo 350k$ do tego mam jeszcze jakies kosmiczne smieciuchy mocno ponizej ceny zakupu warte lacznie ok 35k gbp. wiec chyba czas podejsc do tego troche bardziej konserwatywnie
obecnie siedze w dubaju i wyciagam w przeliczeniu na wasze jakies 45-50k miesiecznie (za jakis czas moze i wiecej,
obecny port w zaleznosci od dnia jest wart kolo 350k$ do tego mam jeszcze jakies kosmiczne smieciuchy mocno ponizej ceny zakupu warte lacznie ok 35k gbp. wiec chyba czas podejsc do tego troche bardziej konserwatywnie
obecnie siedze w dubaju i wyciagam w przeliczeniu na wasze jakies 45-50k miesiecznie (za jakis czas moze i wiecej,

Choć mamy listopad, a aura jest bardzo zimowa, to niedawno na Disney Plus pojawiła się bardzo letnia historia. Upał. Jak się przed nim bronić? Można skorzystać z klimatyzacji, ale co się stanie, gdy to źródło cudownego chłodu nie będzie w stanie działać? Co się stanie, gdy przypadkiem na kontrolujący ją pilot zostanie wylana cola, niszcząc bezpowrotnie szanse studentów na odrobinę ochłody? Wszyscy będą załamani, ale do czasu. Wkrótce odnajdują bowiem wehikuł czasu i mając wiele możliwości, jego wykorzystania postanawiają nie dopuścić do zniszczenia pilota. Tak oto prezentuje się Wehikuł Tatami. #recenzja #anime #animedyskusja
źródło: comment_16698841508jEBJN6eA3BwZpD4iIxhaY.jpg
Pobierz