Aktywne Wpisy

Michael-Knight +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

IAMLORDOFTHEEARTH +351
Nawet gdyby w tym kraju dzietność utrzymywała się na poziomie 3.0 od 50 lat to i tak dzisiaj Janusze ściągaliby wagonami brudasów, byleby zapłacić im dwa złote na godzinę mniej niż polakowi.
#demografia #imigranci
#demografia #imigranci

obecny port w zaleznosci od dnia jest wart kolo 350k$ do tego mam jeszcze jakies kosmiczne smieciuchy mocno ponizej ceny zakupu warte lacznie ok 35k gbp. wiec chyba czas podejsc do tego troche bardziej konserwatywnie
obecnie siedze w dubaju i wyciagam w przeliczeniu na wasze jakies 45-50k miesiecznie (za jakis czas moze i wiecej, za bardzo nie martwie sie o cashflow ani poduszke finansowa)
mam tu oplacona chate wiec poza jedzeniem (czokoszoki) i rekreacja (lurkowanie wykopu na kiblu) praktycznie nie mam zadnych kosztow nie mam kredytow alimentow ani innych zobowiazan i w sumie sam nie wiem jak sensownie poukladac teraz ten kapital a chyba czas przestac kupowac jakies gowno typu pamieciorze xD no i bardzo blisko 40lvl, wiec smieciarka jest tuz za rogiem i trzeba myslec o emeryturze. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@cytr0netx99: to może bukmacherka i skiny do CSa
Pisaniem na wykopie xd
@nie_umiem_inwestowac ja zawsze pisze serio jezeli chodzi o moje pieniadze xD
@Tagliacozzo to moja glowna rozrywka
@kromeczek o skinach nie mam pojecia, ostatnich widzialem kolo 1998 co do bukmacherki to zabawa dla mariuszy
@golomb13 @Skipi1111 manageruje, wiec
Smieciuchy to ja sobie mogę kupować, bo jak wybiją, to zmienią moj status społeczny. Ty już masz wysoki status społeczny, więc procent składany, DCA, zrobi dla ciebie emeryturę, na której będziesz zyl na jeszcze wyższym poziomie, niż obecnie.
Jest też etf na Nasdaq na lewarze (QQQ3) jak chcesz więcej emocji
No i jakiegoś śmiecia może warto kupić co ( ͡° ͜ʖ ͡°)