Wpis z mikrobloga

Chciałbym zainstalować głośniki w Golfie 5 2004 r. i Guuugle proponuje mi JBL Stage 2. Dałoby radę je wstawić? Są jakieś lepsze i cenowo dobre? Będę wdzięczny za wszelkie opinie i porady, mam radio 2dinowe i nie wiem czy to też nie będzie sprawiać problemu, a nie powiem pokochałem to radio xD
#motoryzacja #volkswagen #samochody
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krystekize: Google proponuje ogolnie takie glosniki czy szukając pod Golfa 5 dostajesz te propozycje?
Jakie radio 2din masz? VAGowe radia w niskich opcjach wyposażenia potrafią grać c-----o i taki pierwszy krok do poprawy grania to wymiana radia a nie głośników.
  • Odpowiedz
@KeepCalm: https://www.radio2din.com/product-page/radio-2-din-android-vw-golf-v-vi-5-6-passat-b6-b7-1g-16g
Mam to radyjko, zgadza się wszystko. Kupiłem go z tym radyjkiem, dlatego ciężko było znaleźć. To radio i kamerka cofania, obie rzeczy carryują mi ten samochód i mega plus, bo nie muszę się z tym pierdzielić ani kupować.
Gra super już samo w sobie z tym radiem, ale ja chciałem więcej, chciałbym upgrade. Prawy głośnik nwm czy w ogóle gra, a lewy to sam lewy co mogę Ci
  • Odpowiedz
@krystekize: Weź wbij na grupy na FB o Golfie czy coś i zapytaj tam.

Te Stage 2 chyba nie dostaniesz tak, żeby to było plug and play tylko trzeba będzie kable ciać itp. z tego co na szybko sprawdzałem.
Temat na bank popularny na grupach.
Radia z Androidem jak najbardziej na plus, grosze to w sumie kosztuje a odmładza mocno auto. To samo kamera.
Ja mam akurat jako jedno z aut mk5
  • Odpowiedz
  • 0
@KeepCalm Miło trafić na kogoś z Golfikiem i pojęciem. Myślałem że zostanę opluty za to radio, zwłaszcza że nie byłem ich zwolennikiem, nie ufałem im, a bez kitu mega odmładza. Posłucham się faktycznie i napisze tam o ile kurna nie zapomnę. Dlatego napisałem tu, bo wiem, że ktoś przeczyta, odpisze i nie zapomnę sprawdzić xd. O. Kurna dobry myk z tą mazda lol
  • Odpowiedz
@krystekize: akurat o audio samym w sobie to dużo pojęcia nie mam.
Troche o tych radiach czy jakkolwiek to nazwać, bo lepszy infotainment bardzo odmładza samochód i dodanie takich rzeczy jak bluetooth usuwa jedną z największych wad starych samochodów.
  • Odpowiedz