TLDR: F: - jaka powinna być dobra randka? K: - MAM ULTRA WYSOKIE WYMAGANIA, JESTEM ŁADNA. FACET MUSI BYĆ WYSOKI, PRZYSTOJNY, CHAD 9/10 z RYJA, 210CM WZROSTU, PEWNY SIEBIE, CONAJMNIEJ OSKAR Z RODU DEVELOPERÓW!
Jakbym widzial "opisy" przeciętnej #p0lka na #tinder
@Pozytywny_gosc: Czy ja jestem jakiś #!$%@?ęty, że mi się bardziej podobają jakieś zwyczajne dziewczyny niż taki wyszpachlowany glonojad? Ps mam 24 lata
@KalashnikovMirasnikov: @Sadomason: nie wiem jak to działa ale jak będziecie mieli 40+ i parę milionów na koncie to wam zaczną się podobać takie. I wy im o dziwo też
@Pozytywny_gosc: wary obciągary, cyce ze związków krzemu, z mordy glonojad. No pychotka, już lecę spermić XD
Podejrzewam, że ona nawet do ruchania słaba, bo tego nie, tamtego nie, nic specjalnego pewnie nie umie. Bo o jakimś porozmawianiu to nawet mowy nie ma, to z trudem pewno oddycha samodzielnie XD
nie wiem jak to działa ale jak będziecie mieli 40+ i parę milionów na koncie to wam zaczną się podobać takie. I wy im o dziwo też
@Totendajnapiwo: co nie zmienia faktu, że to nie materiał na żonę ale zwykłą kochankę do czasu znudzenia... Pokażesz się z taką i albo cię koledzy wyśmieją albo będą ją posuwać... tak czy siak nie warto...
F: - jaka powinna być dobra randka?
K: - MAM ULTRA WYSOKIE WYMAGANIA, JESTEM ŁADNA. FACET MUSI BYĆ WYSOKI, PRZYSTOJNY, CHAD 9/10 z RYJA, 210CM WZROSTU, PEWNY SIEBIE, CONAJMNIEJ
OSKAR Z RODU DEVELOPERÓW!
Jakbym widzial "opisy" przeciętnej #p0lka na #tinder
#redpill #blackpill #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #bluepilll #normictwo #pua #cope #tfwnogf #wychodzimyzprzegrywu #julka #p0lka #blackpilltiktok
@KalashnikovMirasnikov: Tak a o co chodzi. ʕ•ᴥ•ʔ
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Pozytywny_gosc: oczywiście, musi mieć miliony na koncie
Podejrzewam, że ona nawet do ruchania słaba, bo tego nie, tamtego nie, nic specjalnego pewnie nie umie. Bo o jakimś porozmawianiu to nawet mowy nie ma, to z trudem pewno oddycha samodzielnie XD
@Totendajnapiwo: co nie zmienia faktu, że to nie materiał na żonę ale zwykłą kochankę do czasu znudzenia... Pokażesz się z taką i albo cię koledzy wyśmieją albo będą ją posuwać... tak czy siak nie warto...