Aktywne Wpisy
Viado +73
Tak sobie czytam te komentarze i nie dowierzam. Tusk pozatrudniał jakiś trolli na wykopie? Ludzie cieszą z ograniczenia wolności? Co się stało z tym portalem że zamienił się w lewacko-tuskowy ściek? Nie chcesz to nie kupuj na stacji dzbanie jeden z drugim, a nie na siłę chcesz uszczęśliwiać innych zakazami. Gdzieś czytałem, że spory zysk stacji paliw to właśnie alko, ciekawe cenę czego podniosą jak wejdzie ten zakaz ( ͡° ͜
AlienShooter +3
Na zdjęciu Gypsy Rose Blanchard (ja wiem, że to trochę inny kaliber niż powiedzmy Dahmer), która ponoć dostaje całkiem sporo listów a nawet miała przez moment narzeczonego, którego "poznała", gdy była już za kratkami.
#pytaniedoeksperta #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #kryminalne #milosc #zwiazki #spermiarzalert #spermiarz
nie mówię że to lepsze czy gorsze, ot - natura; po prostu fakty
taki facet może sobie marzyć że on ją zmieni, wychowa, wyprowadzi na prostą czy coś
Skoro wiele się mówi o tym że kobiety trudniej zdobyć to takie panie zza krat są jeszcze bardziej niedostępne, więc myślę że to bardziej jakieś zboczenie u tych facetów