Wpis z mikrobloga

#gitara #gitaraelektryczna czy moze ktos z Was zrobic zdjecie gryfu ze strunami ? Chcialbym zobaczyc czy to normlane czy nie, ze np. u mnie w gitarze E basowa struna, jest o wiele wyzej niz reszta strun. To normalne ? Tez tak macie czy moze macie wszystkie struny na tej samej wysoskosci jakos ?
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@oink_oink: wyreguluj struny na moście jak Ci wyżej Kokos napisał - powinno pomóc. Ale jak pickupy się wzbudzają to może nie kombinować i reklamować bo cudów nie zdziałasz.
  • Odpowiedz
  • 1
@oink_oink: o ho - faktycznie dałeś za nią 5k? Płacisz tyle siana i dostajesz jakiegoś gniota - niech s---------a i przyślą sprawny egzemplarz. Reklamuj to!
  • Odpowiedz
  • 1
@oink_oink: pamiętaj, że to jest loteria: masz corteka czy innego wmi, który robi dla marki na swoich cnc i jak zleceniodawca płaci porządnie to kalibrują maszyny często a jak płaci kiepsko to nie kalibrują i wychodzą takie ulepy raz po raz. Ja bym to odesłał wpizdu i jeszcze napisał im rzeczowo, że to kapkę żenada puszczać coś tak kiepskiego za takie pieniądze.
Btw to jest egzemplarz z Korei, Chin czy
  • Odpowiedz
@patatier:

masz corteka czy innego wmi, który robi dla marki na swoich cnc i jak zleceniodawca płaci porządnie to kalibrują maszyny

Wszystkie gitary, które miałem od Corta, były wykonane rewelacyjnie. Jackson i Squier. Od WMI tylko jeden Schecter i to samo, top-notch craftsmanship.
Ale ponoć jest rzeczywiście tak, jak piszesz - jak jest duży klient, to się staramy, a jak jakiś mały żuczek coś zamawia, to wyjebongo.
Solar widocznie nie
  • Odpowiedz