Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
#wislakrakow No wychodzi na to, że Jazdzynski nic nie wiedział, królewski wszystko podpisywał, a hitler nie wiedział o holocauscie. Zastabwiam się jak to możliwe, że oni w życiu osiągnęli jakiś sukces finansowy. Wychodzą na spotkanie mowia, że nie wiedzieli i elo rozgrzeszeni. Po co była konferencja w czerwcu? Skoro jazdzynski od tego roku się ni3 angażuje, Królewski nie wie co podpisuje żeby nie hamować spółki. Nie dziwię się, że jesteśmy w takim miejscu jakim jesteśmy jeżeli 2/3 właścicieli nie wie co się dzieje w klubie i dowiaduje się z mediów o transferach. K---a robią sobie jaja z kibiców. Nie rozumiem tego po ludzku, że jak ma się jakiś biznes to w sumie Cie nie interesuje co się w niej dzieje i elo niech sobi3 zyje własnym życiem.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@parov_stelar: ale on powiedział że przestał być informowany, a nie że nie wiedział nic.

Trochę to wygląda tak, że Jaro pozwolił decydować JB za niego i TJ już nie miał nic do gadania. Do tego wszystkiego doszedł Nowak kombinator i mamy to co mamy.
  • Odpowiedz
  • 0
@wojciech-wwww: możesz mi to łopatologicznie wytłumaczyć? Czyli wiedział, ale nie był informowany? No to jak wiedział to po co ma być informowany? A jak nie był informowany i nie wiedział to po hui on tam wogole jest/był? Totalnie r-------i klub we trójkę i tłumaczenie jednego, że nie chciał hamować spółki to podpisywał, drugi, że nie był informowany to jest robienie z ludzi idiotow. Bo myślę, że królewski czy jazdzynski w
  • Odpowiedz
@wojciech-wwww: @parov_stelar: parov ale Ty chyba nie zrozumiałeś tego co TJ powiedział. Z tej konferencji w połączeniu z konfą JK jasno wynika kto tu wszystko mącił i mieszał JB z poplecznikami. Nie zauważyliście, że każdy po kolei zły? Pasieczny zły, Obidziński zły - wszyscy źli tylko JB święty. Na czacie YT widzę to samo wybielanie Jakuba.
  • Odpowiedz
  • 0
@Walec: ale ja to totalnie rozumiem, że Kuba jest zły. Tylko Królewski z Jazdzynskim gdyby się dogadali to chyba mieli więcej do powiedzenia niż Kuba z Nowakiem nie wiem ile oni tam mają udziałów, ale tego nie zrobili z jakiś względów. Teraz robiąc briefingi i mówiąc że nie wiedzieli, że statek tonie jest trochę, nawet nie wiem jak to nazwać. K---a No chyba chcą robić idiotow z ludzi
  • Odpowiedz
@wojciech-wwww: no i widzę to podobnie. Jeszcze początkowo TJ i JK liczyli, że jakoś się to ułoży ale się nie układa.

to czemu Jaro chce odejść jeżeli był dogadany z Kuba i miał większość i mógł decydować. To się kupy nic tu nie trzyma.

@parov_stelar: Nie był dogadany z Kubą, tylko dla dobra klubu mu przytakiwał ale formuła się wyczerpała to też wynikało z jego konfy.
  • Odpowiedz
@parov_stelar: @wojciech-wwww: ja to widzę tak, że obydwaj TJ i JK nie byli dogadani wcześniej ale obaj widzą co się dzieje. Jeżeli pierwszy wyszedł JK to TJ stwierdził, że lepsze rozwiązanie to przejęcie większości przez jednego z nich właśnie. Zauważcie, że żaden nie mówi wprost, że klub ma przejąć ten co ma największy kapitał medialny czyli JB - to daje do myślenia.
  • Odpowiedz