Aktywne Wpisy

Wiem że głupie pytanie
I głupie zachowanie
Ale podzaleliśmy dziś z dziewczyną i w jej dni płodne robiliśmy to trzy razy z rzędu bez gumy, z wyjęciem na czas
Wiem, że za każdym razem wyjalem i skończyłem poza, ale duże prawdopodobieństwo jest zajścia w ciążę?
Czy jeżeli coś to tabletkę 72 po kupię w każdej aptece po e recepcie? #seks #ciaza #zwiazki
I głupie zachowanie
Ale podzaleliśmy dziś z dziewczyną i w jej dni płodne robiliśmy to trzy razy z rzędu bez gumy, z wyjęciem na czas
Wiem, że za każdym razem wyjalem i skończyłem poza, ale duże prawdopodobieństwo jest zajścia w ciążę?
Czy jeżeli coś to tabletkę 72 po kupię w każdej aptece po e recepcie? #seks #ciaza #zwiazki

Miałam za sobą kilkanaście relacji i najpóźniej kończyły się po 3 latach
Nie mówię o relacjach seksualnych ale i koleżeńskich z kolegami i koleżankami
Większość kończyła się po 2 latach
Najdłuższy związek trwał też 2,5 roku
Mimo starań i dbania zawsze ktoś znalazł powód do olania mnie bo miał jakieś problemy czy fochy z dupy czy wymyślał farmazony albo obrażał się bez słowa i nie wiadomo o co chodzi.
Nie jestem nauczona
Nie mówię o relacjach seksualnych ale i koleżeńskich z kolegami i koleżankami
Większość kończyła się po 2 latach
Najdłuższy związek trwał też 2,5 roku
Mimo starań i dbania zawsze ktoś znalazł powód do olania mnie bo miał jakieś problemy czy fochy z dupy czy wymyślał farmazony albo obrażał się bez słowa i nie wiadomo o co chodzi.
Nie jestem nauczona
Wstawiam pierwszy raz więc proszę o wyrozumiałość.
Akwarela na papierze 20x50, New York.
Wykop prosi o więcej(。◕‿‿◕。)
Ej. Kto powiedział coś o bazgrołach?(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Za takie zaniżanie własnych zdolności należy się kara stu batów.
Z tą losowością to ogromny urok, a jednocześnie przekleństwo akwareli. Natomiast zastosowana gama kolorystyczna jest wynikiem twojego wyboru. Intensywność i dobór barw przywodzi mi na myśl lata 80, nawiązanie do retro ilustracji.
Jeśli można jeszcze zapytać, jakich akwareli użyłeś?
Koniec wywodu. Maluj dalej, bez