Aktywne Wpisy
Matylda_Megara +75
Ja #!$%@?, co za pokolenie...
Zabrałam młodszego pasierba na rolki - dzisiaj pierwsze wyjście z domu po ospie. Pogoda cudna, trzeba skorzystać.
Kask, ochraniacze na kolana, łokcie i nadgarstki, a ten mały cymbał się wyrżnął tak, że go w szpitalu teraz składają do kupy. Wziął i mi piątek #!$%@?ł.
Jakby grał w CSa do by mu się pewnie nic nie stało.
#dziecko #rodzicielstwo #sport #gorzkiezale
Zabrałam młodszego pasierba na rolki - dzisiaj pierwsze wyjście z domu po ospie. Pogoda cudna, trzeba skorzystać.
Kask, ochraniacze na kolana, łokcie i nadgarstki, a ten mały cymbał się wyrżnął tak, że go w szpitalu teraz składają do kupy. Wziął i mi piątek #!$%@?ł.
Jakby grał w CSa do by mu się pewnie nic nie stało.
#dziecko #rodzicielstwo #sport #gorzkiezale
Milo900 +2
Hej mam pytanie koledzy wczoraj wieczorem #!$%@? pewną akcje bo zamówili u jakiegoś kolesia towar (amfa, koks, zielone, lsd) każdy wziął co chciał łącznie to wyszło jakieś 1200-1300 zł.
Ale że byli podpici to oni okradli tego dilera w takim sensie że ten dał im towar a potem jeden przytrzymał drugi poddusil i kazali mu #!$%@?ć.
Generalnie kontakt odbywał się na karcie SIM która do nikogo z tych znajomych nienalezy i nie
Ale że byli podpici to oni okradli tego dilera w takim sensie że ten dał im towar a potem jeden przytrzymał drugi poddusil i kazali mu #!$%@?ć.
Generalnie kontakt odbywał się na karcie SIM która do nikogo z tych znajomych nienalezy i nie
Przeczytałam tu wczoraj, że doświadczenie nabywane w małych firmach nie jest brane przez korporacje jako wartościowe doświadczenie i zaciekawiło mnie to.
Serio korporacje podważają kompetencje osób pracujących w polskich firmach które mają 50/100/150 osób tylko dlatego, że nie jest to korpo?
Macie takie doświadczenie w #pracbaza?
#rekrutacje #praca #korpo
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #637ba3aa079dfc321f97d0bb
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
W przypadku wyższych stanowisk to chyba jeszcze dochodzi fakt że co innego być dyrektorem w jakiejś średniej firemce gdzie zarządzany dział to 20 osób a co innego w dużym korpo
Jak kiedyś zgubiłem firmowe nożyczki, to łącznie 3 osoby były zaangażowane w proces wydania nowych nożyczek ( ͡° ͜ʖ ͡°)