Aktywne Wpisy

Graner +22
klubzangli +5
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

Pamiętam, że zrobiło to na mnie wrażenie, bo była to pierwsza kreskówka 3D jaką widziałem. Wcześniej jedyny kontakt z czymś takim miałem w "Prawdziwe przygody Jonny'ego Questa", bo zdarzały się tam chwilowe trójwymiarowe animacje, gdy bohaterowie podłączali się do wirtualnego świata.
Teraz tych kreskówek 3D jest od groma i graficznie mi się nie podobają.
Do Cubixa jednak mam sentyment, bo wtedy wyróżniał się na tle pozostałych kreskówek.
Podobał mi się ten abstrakcyjny, trójwymiarowy świat pełen kolorów. Architektura miasteczka była wyrwana niczym z utopijnego snu.
Teraz jak przeglądam losowe odcinki na youtube, to jednak już mi się tak nie podoba :D Mimo wszystko dalej uważam, że najlepiej postarzały się klasyczne kreskówki z lat 80/90. Ale i tak miło wspominam Cubixa. :D
#serialeanimowane #kreskowki #cubix #nostalgia #cartoonnetwork #gimbynieznajo #00s