Aktywne Wpisy
essos +4
Mam pytanie do osób powyzej 25 roku życia. Czy posiadanie samochodu jest konieczne zeby moc jakąś poderwac?
W gruncie rzeczy auto nie ejst mi zbytio potrzebne, bo do sklepu se moge pojsc na nogach i nawet majac samochod pewnie tez bym chodził na nogach. Do roboty szybciiej sie niraz dostac komunikacją miejską dzieki buspasom, a do tego mzona sobie cos przegladac na telefonie zamiast tracić czas na jazde.
Czasem auto by sie
W gruncie rzeczy auto nie ejst mi zbytio potrzebne, bo do sklepu se moge pojsc na nogach i nawet majac samochod pewnie tez bym chodził na nogach. Do roboty szybciiej sie niraz dostac komunikacją miejską dzieki buspasom, a do tego mzona sobie cos przegladac na telefonie zamiast tracić czas na jazde.
Czasem auto by sie
Michael_MD +354
Mieszkanie w Krakowie na Prądniku czerwonym 65 m2 kosztuje teraz dokładnie tyle samo co mieszkanie na osiedlu przy parku olimpijskim w dwa razy większym Monachium xD. Mieszkanie w Monachium w okolicy terenów zielonych, największego parku i piękna architektura. Mieszkanie w Krakowie ciasno, smród, bród i betonoza jak w Bangladeszu. Trzymajcie się w tej Polsce a zwłaszcza w Krakowie bo wasze średnie zarobki są dokładnie o połowę mniejsze niż średnie w Monachium xD.
A Gessler na pewno teraz ryczy, że (nie)wielki Isamu nie pozwoli jej jeść jakiegoś biedaburgera xD
#famemma
Gessler - wyrobiona marka i autorytet w dziedzinie kulinarner ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najlepsze jest, że podobno Gesslerowa spróbowała tego burgera i po gryzie odłożyła xDDDD
Ale wiadomo, jak chlor mrkryha co ma kubki smakowe przepalone od alkoholu powiedział, że jest dobre, to MUSI być dobre xD może niech jeszcze napisze, że jego nowa utrzymanka powiedziała, że dobre xD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@KoninaBeZiomeczka Gessler ma tak wyrobiona markę i autorytet, że dzięki jej radom kilka restauracji po jej zmianach się zawinęlo. Dodatkowo gada często o rzeczach na których się nie zna.
Jak chociażby że na pizzy nie może być tyle składników żeby się zsunelo.
@Darth_Gohan: a ten komentarz się odnosi do czego? Bo w wypowiedziach Alimenciarza padły 2 nazwiska/ksywy - Gessler i Krycha. To on ma ból dupy, że Gessler źle oceniła jego burgera z psa, ale wielki mrkryha przecież powiedział ROBI WRAŻENIE.
Ja rozumiem ze jako spolecznosc tutaj isamu jest jechany ostro alimenciarz i slusznie ale bronienie zachowania tego grubego starego ..urwiska to jest jakies nieporozumienie xD typiara z gastronomia ma wspolnego jedynie podwalone nazwisko i to ze udawala znawczynie w tv xD doslownie kazda osoba ogarniajaca minimalnie gastronomie bardziej niz zamawianie pitcy na uberze zdaje sobie sprawe ze babka jest chodzacym farmazonem
90% burgera to jest MIĘSO. Jak mięso jest do dupy, to reszta jest BEZ ZNACZENIA. Do tego na samym początku wymacała bułkę i stwierdzila, że czerstwa. Samo to kwalifikuje burgera jako śmieć do kosza.