Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@schweizer: On ma już tutaj 3 konta. Zobacz jego najnowsze onucoutkajpysk. Od razu po zrobieniu konta śledzimy Bayzeda, robimy wpis w którym gloryfikujemy Bayzeda, sramy na nacjonalizm Polski. Przecież to od razu widać, że to jego konto. Może to sam Isajew zawitał na vipok.
  • Odpowiedz
Ale, że w sensie to ciebie ktoś musi przeprosić? Jeśli okaże się, że to był błąd ukraińskiej obrony przeciwrakietowej to powinni przeprosić rodziny i wypłacić jakieś odszkodowanie ale ciebie to z jakiej racji.

@GodEmperorWasRight: xD A gdzie napisałem że to mnie ma przeprosić? XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@cinu4: po co chcesz się kłócić z szoszonami, oni są teraz święci i nawet jakby "haha pszypadkiem" strzelili rakietą w jakieś powiatowe to na wypoku SBU dalej by wypisywały że nic się nie stało.
  • Odpowiedz
@tellet: to o mnie? Ja bym poczekał na potwierdzenie, że to ukrowska rakieta i wtedy domagał się przeprosin i odszkodowania od UA, ale to nie zmienia faktu, że trzeba wspierać Ukrainie żeby osłabiła rosje. Poprostu interes narodowy jest ważniejszy niż wypadek
  • Odpowiedz
@GodEmperorWasRight: myślałem że żeby skończyć podstawówkę trzeba umieć czytać. Napisałem "Polaków" nie "Polskę". Najlepiej gdyby przeprosił bezpośrednio rodziny ofiar ale przeproszenie ogólne "Polaków" też by mnie usatysfakcjonowało i zapewne załagodziło zgrzyty. Po prostu liczy się gest.
  • Odpowiedz