Aktywne Wpisy

mitatuyo +406
#bekazpisu #chlewobsranygownem w moim kraju z kartonu jakiś studencina, fanatyk PZPR łazi sobie po fabrykach zbrojeniowych. Gdzie ja żyje. #polityka

Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@FulTun: tak
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
juz wiadomo za co podwyzki chca
Zachowywaliscie się nietypowo to zostaliście spisani. Jakby byli #!$%@? to mogli was zabrać na badania krwii ¯\(ツ)/¯ Nie wiem gdzie widzisz problem.
@axelrodi: co XD nie ma takiego obowiązku
( ͡° ͜ʖ ͡°) Polecam kanał "audyt obywatelski" na yt to trochę się dowiesz co mogą, a co nie. Tam autor filmów nieźle sobie z nimi radzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prujecie się do policjantów, że was spisują, a potem pierwsi płaczecie, że jak wam ukradną rower to dostajecie umorzenie xd
bez kitu, robiliście legalne czynności, nie mieli podstawy do legitymowania.
@axelrodi: dawno większych farmazonów nie czytałem
@evilonep: aż mi się #!$%@? przykro zrobiło jak to przeczytałem. Też z żoną kiedyś po nocy poszedłem pozjeżdżać, gdyby się do nas #!$%@? ot tak z dupy, to chyba bym się uparł, że nie będę z nimi gadał, no i chyba generalnie zacząłbym nagrywać.
@peh13: Ja mam trochę na sumieniu, w tym roku byłem dwukrotnie przesłuchiwany i jakoś nie czuję lęku mijając policjantów na ulicy. Nie wdaję się w głupie pyskówki, traktuję
Pogrzebalam i niby k.p.k art 74 par. 3
Czyli ze co? Ludzie jezdzacy na sankach w nocy sa huz podejrzani?
@evilonep: W Polsce nie wolno się uśmiechać.
Statystki nabijają na koniec roku
Policja w tym kraju to dramat.
@axelrodi: xDDDDDDD Pewnie też grzecznie nosiłeś maseczkę na twarzy przez cały okres "pandemii"? Noszenie maski też nie było obowiązkowe i sądy umarzaly wszystkie mandaty wystawione przez milicję.
Zacznij szanować sam siebie i swoje prawa obywatelskie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ach, ci wykopowi eksperci.
Krwii? xD
#analfabetyzm
Pare lat później wracając ze znajomymi z jakiejś imprezy podjeżdża do nas suka z milicjantami, a w środku ułomny kolega z klasy. Banda debili jechała tym vanem wzdłuż chodnika i coś tam do nas sapali. Dobrze wiedzieć, ze