Aktywne Wpisy

skrytek +1667
Będzie #zalesie bo muszę to z siebie wyrzucić. Na początku marca potrącił mnie samochód na przejściu. Sprawca uciekł z miejsca zdarzenia.
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
źródło: 1000046959
Pobierz
baemaj +57
rodzice pojechali. pokazałam ojcu wykop i mojego ulubionego wykopka. zabroniłam zakładać konto. będzie wchodził jako „gość”. nie wiem czy czuje dobrze człowiek, ale powodzenia. XD

Każdy (lub prawie każdy) posiadacz laptopa zadaje sobie pytanie, jak wydłużyć żywotność swojego sprzętu? Jest to szczególnie istotne w obecnych czasach kiedy coraz popularniejsza (czasem wymagana) jest praca/nauka zdalna. Jedną z odpowiedzi na to pytanie jest zapewnienie swojemu sprzętowi należytej wentylacji/chłodzenia. Z tą właśnie myślą powstały podkładki chłodzące. Czy spełniają one jednak swoją rolę? O tym można się przekonać, czytając test podstawki SAVIO COS-01. #test #podstawka #sprzet #savio
źródło: comment_1668852895emQRe1n3sEGz5LguIameVs.jpg
Pobierzpolecam doczytać co oznacza RGB ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kąta*